PRICEMATCH*. Oslagbara priser! * Regleras av våra villkor.

17 udda temadagar du måste skriva in i kalendern!

Kanelbullens dag, fettisdagen och våffeldagen har väl ingen missat? Vi frossar i dessa temadagar under året och semlorna finns ju i butik nästan året om nuförtiden. På mötena bjuds det på kanelbullar till höger och vänster och kollegorna planerar i veckor för att se till att det finns tillräckligt många våffeljärn på kontoret när ni ska äta våffellunch.

2015 närmar sig med stormsteg och det gäller att påbörja planeringen i tid. Nu har vi på Staples kalenderveckor där du kan beställa hem din nya almanacka eller kalender. Det finns några temadagar som är lite underliga och som kan påverka miljön på kontoret avsevärt och det kan ju vara bra att ha koll på när du fyller i din nya kalender.

Här listar vi 17 dagar att fira under 2015!

17 udda temadagar kalender

1. 20 januari

Lösenordsbytardagen
Passa på att byta ditt lösenord minst en gång om året! Försök klämma in så många siffror, specialtecken och stora bokstäver som möjligt! Typ så här: St4pl3s..!

2. 6 februari

Semikolonets dag
Semikolon används mellan två huvudsatser (meningar) när punkt känns lite för starkt; ungefär som i det här exemplet. Testa skicka alla mail med semikolon i och öva upp en gammal glömd konst!

3. 28 februari

Internationella musarmsdagen
Aj. Har du haft musarm någon gång? Idag kan vara en bra dag att stretcha lite extra på jobbet, starta dagen med ett litet pass tillsammans med resten av kollegorna så har ni något att prata om på lunchen sen!

4. 1 mars

Krama en bibliotekarie-dagen
Alltså bibliotekarier, dessa fina människor. De jobbar bara för att se till att du har en bra biblioteksupplevelse och som tack har de fått stereotypen stränga, gamla tanter som tycker om tystnad. Ta en tur till biblioteket, kolla in lite böcker och krama en bibliotekarie! Och du som är bibliotekarie, hoppas du får en fin dag på jobbet.

5. 18 mars

Bussförarens dag
Ännu en yrkesgrupp som förtjänar lite cred! Tänk att sitta i en buss hela dagarna och köra runt fulla människor, folk som försöker planka, att hela tiden arbeta med pressat schema och samtidigt få skit för det mesta. Säg hej till din busschaufför, speciellt idag!

6. 21 mars

Internationella sömndagen
Ja, idag kanske du kan planera in en sovmorgon, vem vet? Om du är chef kan du ju se till att inte lägga några viktiga möten just den här morgonen och låta dina medarbetare ta det lite piano. Eller så lägger ni ut madrasser på golvet och har gemensam sovstund efter fruktstunden vid tre-fikat.

7. 7 maj

Internationella handhygiendagen
Fyll på tvålen! Idag bör du tvätta händerna extra mycket, bara för att det är kul! Blås bubblor med hjälp av tvålen, se vem som orkar tvätta händerna längst eller hur lite tvål som räcker för att skapa lödder.

8. 28 maj

Internationella krama en musiker-dagen
Dessa musiker, de fyller våra liv med glädje och de finns med oss på våra lyckligaste och sorgligaste dagar i livet. Att vara musiker är inte lätt ibland, speciellt inte när man försöker livnära sig på det. Känner du en musiker? Kramas!

9. 1 juni

Mobilfria dagen
Det här kan ju väcka uppståndelse på kontoret, inga telefoner idag. Testa titta upp lite på bussen, läs en tidning, säg hej till personen som sitter bredvid dig. Umgås med de du är med istället för de som finns i telefonen. Låter härligt va?

10. 21 juni

Långsamhetens dag
De flesta av oss har väl semester när den här heliga dagen inträffar men för er som inte har det så tycker vi på Staples att ni kan ta det lite extra lugnt. Stressa ner på jobbet, drick en kopp te och meditera lite på rasten. Allt löser sig, så småningom!

11. 13 augusti

Vänsterhäntas dag
Välkommen tillbaka från semestern! Har du redan lite tråkigt på jobbet? Testa vara vänsterhänt för en dag och se hur det känns. Ni som är vänsterhänta kan ju ha kul åt att alla andra får bläck på händerna, inte kan öppna konservburkar med sin vanliga öppnare och ännu mindre klippa någonting med en vanlig sax eller öppna dörrar.

12. 12 september

TV-spelsdagen
Rigga upp med projektorduk och kör en tv-spelsturnering på jobbet idag! Frågesportspel, bilspel eller musikspel, spela någonting där många kan vara med på samma gång så blir det bra stämning. Kanske kan ni ha tv-spelsloppis på jobbet så att man kan få byta till sig lite sjyssta spel till kvällens firande?

13. 13 oktober

Internationel Suit Up Day
Det här är ju en dag som är LEGEN… wait for it… DARY! LEGENDARY! Barney Stinson, karaktär i den kända Tv-serien How I Met Your Mother, har alltid en kostym på sig och idag borde du också ha det. På med kostymen oavsett om du jobbar i butik, säljer tidningar eller är sopgubbe. Du kommer se helt fantastisk ut och känna dig desto mer fantastisk, det finns ingenting att förlora!

14. 18 oktober

Internationella slipsdagen
Ja, bara några dagar sedan det var kostym-dagen och nu ska du ha slips på dig. Plocka fram en gammal goding farsans garderob eller köp en rolig på Tradera och stoltsera med. Är du tjej kan du knyta slipsen runt huvudet som hårband eller klippa sönder den och göra till ett festligt armband! Slipsar till folket!

15. 22 oktober

INTERNATIONELLA CAPS LOCK-DAGEN
OKEJ, DET HÄR ÄR EN VÄLDIGT HÖGLJUDD DAG - I VÅRA HUVUDEN. DET KÄNNS SOM OM ALLA SKRIKER PÅ EN OCH DET ÄR JU NÄSTAN SANT. ANVÄND CAPS LOCK I ALLA MAIL, STATUSUPPDATERINGAR OCH BILDTEXTER IDAG!

16. 29 oktober

Internets dag
Vad vore vi utan Internet? Tänk så mycket information, roliga bilder och spännande hemsidor man kan ta del av här. Hylla internet idag, gör en extra statusuppdatering, betala en faktura, säg hej till en vän som inte bor nära dig, läs en artikel på vägen hem eller beställ hem någonting från Belgien. Internet äger!!

17. 23 november

Internationella hattdagen
Äntligen! Idag är dagen då du utan att skämmas kan leva ut dina ungdomsdrömmar och se ut som Indiana Jones eller Ingrid Bergman. Putsa skorna, på med kostymen och fram med hatten så kan du se ut som värsta detektiven eller hipstern idag!

FacebookTwitterGoogleLinkedInEmail

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.