dynamic header
Du har endast 395,00 kr kvar till fri frakt Vi levererar enkelhet till din arbetsplats

Snabbtest - arbeta hemma eller på kontoret?

Ibland känns det riktigt tungt att vakna upp och veta att man måste ta sig till kontoret. Du måste ta på dig ordentliga kläder, ut i vädret och kanske pendla en bit för att komma fram. Och väl på kontoret kanske du inte ens känner att du får någonting gjort, inspirationen tryter, klockan tickar och vips så är det dags att börja om med en ny dag i samma visa.

Och visst, vissa dagar tänker du att det kanske skulle vara skönt att vara hemma och arbeta för att slippa kollegorna en stund men på kontoret kan du snabbt få tag på den du behöver prata med och visst är fikarasterna roliga?

Det låter som att du precis som vi ibland har svårt att bestämma dig! Vi kanske kan hjälpa dig en liten bit på vägen. Gör vårt snabbtest och se var du hamnar!

Var jobbar du bäst?

Kontoret

Du verkar trivas helt okej på jobbet och det faktum att du inte har varit där en evighet kan ha att göra med det. Har man roligt på jobbet får man också mer gjort.

Här ska du få lite tips på hur du kan göra det ännu roligare att åka till kontoret den där regniga måndagen:

 1. Arrangera en tävling

  Gör en poängtavla (t.ex. med en whiteboard-tavla) med alla som vill delta och se vem som kan skaffa flest kreativitetspoäng på en vecka. Gå på promenader, drick kaffe, läs en bok eller ät lunch på ett museum. Nya intryck gör att vi skapar nya tankemönster i hjärnan.
 2. Skapa en träningspakt

  Även om du har en ergonomisk kontorsstol kan den mest vältränade bli slapp av att sitta hela dagarna. Vi vet att det kan vara svårt att komma igång på egen hand så varför inte skapa en träningspakt?

  Kom överrens med dina närmsta kollegor om att röra mer på er eller att alltid ta trapporna upp till kontoret. Peppa varandra och ge beröm när ni ser att det börjar hända saker. Eller varför inte testa att byta till ett höj-och sänkbart skrivbord? Bara att stå upp ökar din förbränning med upp till 10%.
 3. Byt med en kollega

  Lite spontanitet i vardagen har ingen dött av, snarare hjälper det oss att skapa nya mönster och vi blir automatiskt mer kreativa. Genom att utmana gamla vanor blir ditt kontorsliv lite roligare.

  Testa byta lunchlåda med en kollega en dag eller varför inte byta skrivbord några dagar i månaden? Att ha så kallade Flexkontor är den hetaste trenden när nya kontor byggs och det har ju aldrig skadat att vara lite hipp!

Hemma

Du verkar helst vilja arbeta ostörd där du vet att ingen kommer och pillar på ditt skrivbord. Dessutom kan du ju sova lite längre om du har långt att pendla! Att arbeta hemma kräver lite disciplin och goda rutiner. Läs mer om det HÄR.

Ha en bra dag på jobbet!

/Staples

FacebookTwitterGoogleLinkedInEmail

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av våra exklusiva erbjudanden!

PRENUMERERA
Vänligen ange korrekt e-postadress
Hitta oss på
Betalningsmetoder
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.