PRICEMATCH*. Oslagbara priser! * Regleras av våra villkor.

Apple Adapter-AV digital iPad

Prisinformation, erbjudanden och produktrecensioner för Apple Adapter-AV digital iPad hittar du på Staples.se. Beställ idag och få snabb leverans och fri frakt - vid köp över 395 kr.
Art.nr: WW-106530
Varumärke APPLE
Ännu ej betygsatt Skriv recension
Apple Adapter-AV digital iPad
exkl. moms 335,00 kr exkl. moms st
 
Förväntad leverans: Order före 16.00 levereras nästa vardag.
Egenskaper
  • Vänster kontakttyp: Apple dockningskontakt
  • Typ för vänsterkontakt: Hane
  • Hona/Hane höger kontakt: Hona
Se full produktbeskrivning
Beskrivning
  • Med Apples digitala AV-adapter kan du visa det som syns på iPad 2-skärmen - appar, presentationer, webbplatser med mera - på en HD-TV eller en HDMI-kompatibel bildskärm i upp till 1080p HD-format. Titta på bildspel och filmer i storformat i upp till 720p genom att ansluta din iPad, iPhone 4 eller iPod touch (fjärde generationen) till en HD-TV eller en HDMI-kompatibel bildskärm.Apples digitala AV-adapter överför digitalt ljud till skärmar som har stöd för det. Anslut Apples digitala AV-adapter till din iPad, iPhone 4 eller iPod touch (fjärde generationen) via dockkontakten med 30 stift och till din HDMI-kompatibla bildskärm med en HDMI-kabel. AV-adaptern har också en extra 30-stiftskontakt, så att du kan ladda och synkronisera enheten samtidigt som den är ansluten till en HDMI-kompatibel skärm.
  • Passar följande: iPhone 4S, iPhone 4, iPod touch (4 generationen), iPad, iPad 2
Specifikation
Modell : Digital AV Adapter Produktlinje : Apple Hona/Hane höger kontakt : Hona Vänster kontakttyp : Apple dockningskontakt
Anslutningstyp : Apple dockningskontakt Hona AV Kabeltyp : iPad/iPhone/iPod-ljud/video/laddning/dataadapter Gränssnitt som stöds : HDMI Typ för vänsterkontakt : Hane
Varumärke : Apple
Relaterade produkter

Tillval

Kunder som tittat på denna produkt tittade även på

SNABBA LEVERANSER
& FRI FRAKT

Precis vad du behöver,
snabbt och kostnadsfritt

Vi vet att du behöver din beställning så fort som möjligt. Därför lovar vi att erbjuda en snabb och tillförlitlig service, från inköp till leverans, så att du kan driva din verksamhet utan avbrott.

FRI FRAKT NÄR DU HANDLAR FÖR MINST 395,- EXKL. MOMS.

Leverans nästa dag om du beställer innan kl. 16.00!

Läs de fullständiga villkoren nedan

Vi ger dig fri frakt när du handlar för mer än 395 kr (exkl. moms). Leverans nästkommande vardag om du beställer innan kl 16.

För beställningsvaror samt vissa möbler är leveranstiden 5-15 arbetsdagar, för bläck och toner som är beställningsvaror är leveranstiden 3-5 arbetsdagar.

Se våra fullständiga villkor

Har du frågor? Kontakta vår kundtjänst på 033-20 65 75 så hjälper vi dig!

Senast besökta

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.