dynamic header
Du har endast 395,00 kr kvar till fri frakt Vi levererar enkelhet till din arbetsplats

HP Databand DDS 4 20/40Gb

Prisinformation, erbjudanden och produktrecensioner för HP Databand DDS 4 20/40Gb hittar du på Staples.se. Beställ idag och få snabb leverans och fri frakt - vid köp över 395 kr.
Art.nr WW-872072
Ännu ej betygsatt  Skriv recension
Zooma in
HP Databand DDS 4 20/40Gb
exkl. moms
159,00 kr
/st
 
I lagerFörväntad leverans: 3-5 Dagar
Beskrivning
  • Högkapacitetsband för säkerhetskopiering/backup
  • Bekant format med låg risk som är idealiskt för små och medelstora säkerhetskopieringsmiljöer
  • DAT har en installerad bas på fler än 1,9 miljoner enheter över hela världen, vilket gör det till den populäraste säkerhetskopieringslösningen hos små och medelstora organisationer. De senaste HP DAT 320-lösningarna innehåller ny bandteknik för bättre prestanda och högre kapacitet i allt mer krävande backupmiljöer, samtidigt som de behåller mediekompatibiliteten och möjligheten att utbyta data med DAT 160. HP DDS-DAT-medier finns med kapaciteter på 40 GB (DDS-3) till 320 GB för komprimerade data (DAT 320). Det går att lagra upp till 86,4 GB/h med DAT 320. HP innehar 76 % av marknaden och har en installerad bas på över 1,3 miljoner bandstationer.
  • Valuta för pengarna
  • Sänker totalkostnaden för små och medelstora organisationer jämfört med AIT och DLT VS med en oslagbart låg kostnad per GB. Ett nytt brett format (DAT 160 och DAT 320) ger ett längre band med större kapacitet. Få bandbyten och kassetter med högre kapacitet innebär att säkerhetskopiering och arkivering tar mindre plats och kräver färre driftsavbrott och användaringripanden. Bakåtkompatibilitet och en bekräftad utvecklingsplan ebjuder oförminskad investeringsavkastning och migrering till större kapacitet när lagringsbehoven växer.
  • Enkel, praktisk, användningsklar lösning
  • USB-modellen kan vara ute ur kartongen och redo att användas på mindre än 60 sekunder. HPs OBDR-lösning (One-Button Disaster Recovery) stöder HP DAT-medier på HP DDS/DAT-bandstationer. Med OBDR kan du snabbt, tillförlitligt och enkelt återställa hela ditt system genom att sätta i bandet med den senaste säkerhetskopian och trycka på en knapp på bandstationen. Stöder hela sortimentet av HP-verktyg och -programvara för smidig, effektiv säkerhetskopiering och snabb diagnostisering och korrigering av fel. Ett paket med lagringsmedier finns också som ger en komplett bandmedielösning i en och samma lättillgängliga produkt.
  • Grundligt kvalificerad och rekommenderad för användning med DAT-produkter från HP och andra tillverkare
  • Fortlöpande tester på HPs laboratorium garanterar maximal återställningsprestanda. 70 000 tester och 1,3 miljoner testtimmar om året emulerar verkliga miljö- och användningsförhållanden, vilket säkerställer att varje band fungerar tillförlitligt såväl första som alla andra gånger. HP lämnar arkivgaranti för DAT-kassetter i upp till 30 år. Därmed säkerställs att företag kan uppfylla de ständigt ökande regelkraven på bibehållande av data och dataarkivering.
Specifikation
Produktinformation Type (Storage Removable) : DAT Number Of Media Included : 1
Bandkassett : DDS-4 Lagringskapacitet för komprimerad data : 40 GB
Kapacitet vid okomprimerat format : 20 GB Typ av service : Begränsad livstidsgaranti
Garanti : Begränsad livstidsgaranti Längd : 150 m
Tape Length : 150 m Mediakategori (Lagringsmedia) : Bandkassetter
Varumärke : HP
Relaterade produkter

Tillval

Senast besökta

loadingLaddar…

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av våra exklusiva erbjudanden!

PRENUMERERA
Vänligen ange korrekt e-postadress
Hitta oss på
Betalningsmetoder
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.