PRICEMATCH*. Oslagbara priser! * Regleras av våra villkor.

Lexmark Toner 72K20Y0 gul

Prisinformation, erbjudanden och produktrecensioner för Lexmark Toner 72K20Y0 gul hittar du på Staples.se. Beställ idag och få snabb leverans och fri frakt - vid köp över 395 kr.
Art.nr: WW-144491
Varumärke LEXMARK
Ännu ej betygsatt Skriv recension
Lexmark Toner 72K20Y0 gul
exkl. moms 2.479,00 kr exkl. moms st
 
Köp fler, spara mer!
Antal: 1-2 3+
Pris exkl. moms 2.479,00 kr 2.229,00 kr
Spara 10%
Förväntad leverans: 1-2 Dagar
Egenskaper
  • Sidokapacitet: 8000 pages
  • High Yield: Ja
  • Varumärke: Lexmark
Se full produktbeskrivning
Beskrivning
  • Genomsnittlig kapacitet vid kontinuerlig användning med blandning av cyan, magenta och gul (CMY) tonerkassett vid ensidesutskrifter Upp till 8.000 standardsidor Angiven täckningsgrad enligt ISO/IEC 19798 Hållbarhet2 År Unison™-tonerUnison™-tonern är viktig för att Lexmark-utskriftssystemet ska fungera så bra som möjligt. Tonerns unika sammansättning ger alltid enastående bildkvalitet, säkerställer att utskriftssystemet håller länge och ger överlägsen hållbarhet – allt i ett innovativt skakfritt utskriftssystem. StandardkapacitetHåll nere initialkostnaderna utan att tumma på kvaliteten med äkta Lexmark-tonerkassetter. Tonerkassetter med standardkapacitet har ett lägre inköpspris och räcker till färre sidor än tonerkassetter med hög kapacitet. Perfekt för låga utskriftsvolymer. Perfekt tillsammansÄkta förbrukningsartiklar från Lexmark är utformade för att passa perfekt tillsammans med Lexmark-skrivaren och ger en fantastisk utskriftskvalitet från första till sista sidan. Lexm
Specifikation
Sidokapacitet : 8000 pages High Yield : Ja Varumärke : Lexmark

SNABBA LEVERANSER
& FRI FRAKT

Precis vad du behöver,
snabbt och kostnadsfritt

Vi vet att du behöver din beställning så fort som möjligt. Därför lovar vi att erbjuda en snabb och tillförlitlig service, från inköp till leverans, så att du kan driva din verksamhet utan avbrott.

FRI FRAKT NÄR DU HANDLAR FÖR MINST 395,- EXKL. MOMS.

Leverans nästa dag om du beställer innan kl. 16.00!

Läs de fullständiga villkoren nedan

Vi ger dig fri frakt när du handlar för mer än 395 kr (exkl. moms). Leverans nästkommande vardag om du beställer innan kl 16.

För beställningsvaror samt vissa möbler är leveranstiden 5-15 arbetsdagar, för bläck och toner som är beställningsvaror är leveranstiden 3-5 arbetsdagar.

Se våra fullständiga villkor

Har du frågor? Kontakta vår kundtjänst på 033-20 65 75 så hjälper vi dig!

Kompatibla skrivare
Denna produkt är kompatibel med följande skrivare:
Lexmark

Senast besökta

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.