PRICEMATCH*. Oslagbara priser! * Regleras av våra villkor.

Duni Duniletto® Slim Dunisoft®-servett med ficka för bestick, krämfärg, 40 x 48 cm, förpackning med 50

Prisinformation, erbjudanden och produktrecensioner för Duni Duniletto® Slim Dunisoft®-servett med ficka för bestick, krämfärg, 40 x 48 cm, förpackning med 50 hittar du på Staples.se. Beställ idag och få snabb leverans och fri frakt - vid köp över 395 kr.
Art.nr: WW-861718
Varumärke Duni
Ännu ej betygsatt Skriv recension
Duni Duniletto® Slim Dunisoft®-servett med ficka för bestick, krämfärg, 40 x 48 cm, förpackning med 50
exkl. moms 239,00 kr exkl. moms fp om 50 st
 
Förväntad leverans: 3-5 Dagar
Egenskaper
  • Varumärke: Duni
Se full produktbeskrivning
Beskrivning
  • Spara tid när du dukar bordet på nästa sammankomst med dessa Duniletto® Slim-servetter som innehåller en praktisk ficka för besticken.
  • Dessa förvikta Duni-servetter är enkla att använda och ser snygga och proffsiga ut vid evenemang. De är tillverkade av högkvalitativt Dunisoft® Airlaid-material, mycket mjuka, men behåller ändå känslan av en tygservett. Det går enkelt att placera kniv, gaffel eller sked i fickan och snabbt duka bordet prydligt inför evenemanget, på restaurangen eller i baren, som snabblösning för mat och snacks.
  • De kan kastas efter användning och är enkla och förvara samt finns i en mängd olika kombinationer i enfärgat så att du kan välja den som bäst passar dina behov.
  • Med en praktisk ficka där du kan placera dina bestickExtra mjuk känslaEngångsservettSnygga och proffsiga för kontorsevenemang, konferenser samt restauranger och barerÅtervinningsbarCertifiering: FSC®Material: Non-woven airlaid-materialEn förpackning innehåller 50 servetterFärg: SvartMått: 40 x 48 cm
Specifikation
Modell : Duniletto Produktlinje : Duni Engångsvara : Ja Höjd : 480 mm
Storlek : 40 x 48 cm Bredd : 40 cm Djup : 48 cm Färg : Svart
FSC-certifierad : Ja Längd : 48 cm Easy on the Planet : Yes Varumärke : Duni

SNABBA LEVERANSER
& FRI FRAKT

Precis vad du behöver,
snabbt och kostnadsfritt

Vi vet att du behöver din beställning så fort som möjligt. Därför lovar vi att erbjuda en snabb och tillförlitlig service, från inköp till leverans, så att du kan driva din verksamhet utan avbrott.

FRI FRAKT NÄR DU HANDLAR FÖR MINST 395,- EXKL. MOMS.

Leverans nästa dag om du beställer innan kl. 16.00!

Läs de fullständiga villkoren nedan

Vi ger dig fri frakt när du handlar för mer än 395 kr (exkl. moms). Leverans nästkommande vardag om du beställer innan kl 16.

För beställningsvaror samt vissa möbler är leveranstiden 5-15 arbetsdagar, för bläck och toner som är beställningsvaror är leveranstiden 3-5 arbetsdagar.

Se våra fullständiga villkor

Har du frågor? Kontakta vår kundtjänst på 033-20 65 75 så hjälper vi dig!

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.