dynamic header
Du har endast 395,00 kr kvar till fri frakt Vi levererar enkelhet till din arbetsplats

Nobo Rengöringskit med förvaring, Prestige, inklusive mikrofiberduk och 475 ml rengöring för whiteboardtavla, extra utrymme för märkpennor

Prisinformation, erbjudanden och produktrecensioner för Nobo Rengöringskit med förvaring, Prestige, inklusive mikrofiberduk och 475 ml rengöring för whiteboardtavla, extra utrymme för märkpennor hittar du på Staples.se. Beställ idag och få snabb leverans och fri frakt - vid köp över 395 kr.
Art.nr WW-121028
Ännu ej betygsatt  Skriv recension
Zooma in
Nobo Rengöringskit med förvaring, Prestige, inklusive mikrofiberduk och 475 ml rengöring för whiteboardtavla, extra utrymme för märkpennor
exkl. moms
309,00 kr
/set om 3 st
 
I lagerFörväntad leverans: 6-10 Dagar
Beskrivning
  • Gör det enkelt och effektivt att rengöra din whiteboardtavla med detta rengöringskit med förvaring från Nobo® Prestige, som levereras med rengöringsmedel och trasa.
  • Rengöringspaketet hjälper dig att hålla din whiteboard ren och återanvändbar för andra användare. Nobo® vardagsrengöring för whiteboard i en flaska på 475 ml kombinerat med en praktisk mikrofiberduk tar bort allt som du tidigare har skrivit och ser till att whiteboardtavlan ser vitare ut längre. I det extra förvaringsutrymmet kan du förvara märkpennor, magneter och andra användbara whiteboardtillbehör. Detta Nobo®-rengöringskit monteras enkelt och i olika positioner på sidan av alla Prestige-whiteboardtavlor, vilket garanterar att presentationsutrymmet ser snyggt och prydligt ut.
  • Rengöringskit med förvaring
  • Innehåller en flaska Nobo® vardagsrengöring för whiteboard (475 ml) och en mikrofiberduk
  • Extra utrymme för märkpennor eller tillbehör
  • Kan fästas i olika lägen på sidan av whiteboardtavlorna i Nobo® Prestige-sortimentet
Specifikation
Produktinformation Produktlinje : Nobo Prestige Varumärke : Nobo
loadingLaddar…

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av våra exklusiva erbjudanden!

PRENUMERERA
Vänligen ange korrekt e-postadress
Hitta oss på
Betalningsmetoder
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.