PRICEMATCH*. Oslagbara priser! * Regleras av våra villkor.

Nobo Rengöringskit med förvaring, Prestige, inklusive mikrofiberduk och 475 ml rengöring för whiteboardtavla, extra utrymme för märkpennor

Prisinformation, erbjudanden och produktrecensioner för Nobo Rengöringskit med förvaring, Prestige, inklusive mikrofiberduk och 475 ml rengöring för whiteboardtavla, extra utrymme för märkpennor hittar du på Staples.se. Beställ idag och få snabb leverans och fri frakt - vid köp över 395 kr.
Art.nr: WW-121028
Varumärke NOBO
Ännu ej betygsatt Skriv recension
Nobo Rengöringskit med förvaring, Prestige, inklusive mikrofiberduk och 475 ml rengöring för whiteboardtavla, extra utrymme för märkpennor
exkl. moms 265,00 kr exkl. moms set om 3 st
 
Förväntad leverans: 6-10 Dagar
Egenskaper
  • Varumärke: Nobo
Se full produktbeskrivning
Beskrivning
  • Gör det enkelt och effektivt att rengöra din whiteboardtavla med detta rengöringskit med förvaring från Nobo® Prestige, som levereras med rengöringsmedel och trasa.
  • Rengöringspaketet hjälper dig att hålla din whiteboard ren och återanvändbar för andra användare. Nobo® vardagsrengöring för whiteboard i en flaska på 475 ml kombinerat med en praktisk mikrofiberduk tar bort allt som du tidigare har skrivit och ser till att whiteboardtavlan ser vitare ut längre. I det extra förvaringsutrymmet kan du förvara märkpennor, magneter och andra användbara whiteboardtillbehör. Detta Nobo®-rengöringskit monteras enkelt och i olika positioner på sidan av alla Prestige-whiteboardtavlor, vilket garanterar att presentationsutrymmet ser snyggt och prydligt ut.
  • Rengöringskit med förvaring
  • Innehåller en flaska Nobo® vardagsrengöring för whiteboard (475 ml) och en mikrofiberduk
  • Extra utrymme för märkpennor eller tillbehör
  • Kan fästas i olika lägen på sidan av whiteboardtavlorna i Nobo® Prestige-sortimentet
Specifikation
Produktlinje : Nobo Prestige Varumärke : Nobo
Relaterade produkter

Tillval

SNABBA LEVERANSER
& FRI FRAKT

Precis vad du behöver,
snabbt och kostnadsfritt

Vi vet att du behöver din beställning så fort som möjligt. Därför lovar vi att erbjuda en snabb och tillförlitlig service, från inköp till leverans, så att du kan driva din verksamhet utan avbrott.

FRI FRAKT NÄR DU HANDLAR FÖR MINST 395,- EXKL. MOMS.

Leverans nästa dag om du beställer innan kl. 16.00!

Läs de fullständiga villkoren nedan

Vi ger dig fri frakt när du handlar för mer än 395 kr (exkl. moms). Leverans nästkommande vardag om du beställer innan kl 16.

För beställningsvaror samt vissa möbler är leveranstiden 5-15 arbetsdagar, för bläck och toner som är beställningsvaror är leveranstiden 3-5 arbetsdagar.

Se våra fullständiga villkor

Har du frågor? Kontakta vår kundtjänst på 033-20 65 75 så hjälper vi dig!

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.