OK

Om Staples Vi hjälper ditt företag framåt

Företagsansvar

Om du väljer Staples får du mycket mer än bara en ledande leverantör av kontorsprodukter. Staples Corporate Responsibility (CR)-arbete omfattar vårt engagemang i det samhällsansvar vi har som företag. Staples CR är uppbyggt kring fyra grundpelare - samhälle, mångfald, miljö och etik - och uttrycker vår önskan att bidra till samhället, verka för mångfald, ta ansvar för miljön och agera på ett etiskt korrekt sätt. Vi är medvetna om hur våra beslut påverkar våra intressenter och samarbetar med dessa för att ta fram ömsesidigt gynnsamma lösningar. Vi går från ord till handling inom vårt ansvarstagande.

Läs vår svenska hållbarhetsredovisning 2015

Läs vår Corporate Responsibility (PDF)

Mångfald

Vi värdesätter mångfald i människors bakgrund, idéer och tankar. Vi följer rättvisa arbetsnormer och praxis, gynnar mångfald och ger likvärdiga möjligheter.

Miljö

Miljösmarta produkter, återvinning och effektivisering av transporter är bara några exempel på hur vi vill bidra till en hållbarare värld. Staples är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2004.

Samhälle

Vi strävar efter att påverka utvecklingen i de samhällen där våra anställda bor och arbetar. Detta gör vi genom jobb, donationer och volontärarbete.

Etik

Vi vill främja en integritetskultur och kräver att våra medarbetare och leverantörer följer våra höga etikkrav.

Easy on the planet

Vi erbjuder ett sortiment av miljövänligare produkter till våra kunder. Sedan 2010 är en grupp av noggrant utvalda produkter som uppfyller vissa miljökriterier, märkta med vår Easy on the planet-logotyp. Sedan dess har vårt Easy on the Planet-sortiment ökat för varje år.

Staples fokuserar på de positiva förändringar som gör en stor skillnad för vår planet. Innovativa och miljövänligare produkter och tjänster tillsammans med insatser för att spara energi, minska avfall och främja gröna arbetsplatser är bara några exempel på vårt dagliga engagemang för miljön.

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.