Du tittar:
Oxford My Colours-anteckningsblock med spiralbindning, polypropylenomslag, kontorsbok, rutade A5-sidor, 180 sidor, olika färger, SCRIBZEE®-kompatibelt

Oxford My Colours-anteckningsblock med spiralbindning, polypropylenomslag, kontorsbok, rutade A5-sidor, 180 sidor, olika färger, SCRIBZEE®-kompatibelt

Prisinformation, erbjudanden och produktrecensioner för Oxford My Colours-anteckningsblock med spiralbindning, polypropylenomslag, kontorsbok, rutade A5-sidor, 180 sidor, olika färger, SCRIBZEE®-kompatibelt hittar du på Staples.se. Beställ idag och få snabb leverans och fri frakt - vid köp över 795 kr.
Art.nr: WW-172118
EAN: 3020120029337
Varumärke Oxford
Ännu ej betygsatt Skriv recension
Oxford My Colours-anteckningsblock med spiralbindning, polypropylenomslag, kontorsbok, rutade A5-sidor, 180 sidor, olika färger, SCRIBZEE®-kompatibelt
exkl. moms 65,00 kr exkl. moms st
 
Förväntad leverans: Order före 15.00 skickas samma vardag. - För att se lagersaldo i våra butiker, kontakta din närmaste butik.
Egenskaper
 • Pappersstorlek: A5 (148 x 210 mm)
 • Antal ark: 90 ark
 • Pappersfärg: Vit
Se full produktbeskrivning
Beskrivning
 • Stick ut med Oxfords My Colours-serie, vilket är en serie av ljusa och färgglada anteckningsblock som har utformats för att göra det dagliga organiseringsarbetet elegant och enkelt.
 • My Colours-serien har olika livfulla anteckningsblock som är enkla, praktiska och perfekta att använda i hemmet, på jobbet eller i skolan. Det här anteckningsblocket från Oxford My Colours med spiralbindning har ett polypropylenomslag som är enkelt att rengöra, vilket gör att anteckningarna skyddas och hålls prydliga. De rutiga sidorna kan användas för grafisk design, matematiska uträkningar eller bara för att anteckna. Den har dessutom ett linjerat bokmärke som kan användas för att rita linjer, mäta och markera viktiga sidor, samt spiralbindning. Dessutom har alla Oxford Essentials-anteckningsblock Optik Paper®, som har minimal transparens. Pappret är även miljövänligt.
 • I det här Oxford®-sortimentet ingår Scribzee™: en användbar anteckningsapp som förändrar ditt sätt att sortera och förvara dina anteckningar. Scribzee™ kan hämtas kostnadsfritt från App Store eller Google Play och gör att du kan använda din telefonkamera till att skanna, märka och spara dina anteckningar på ett säkert sätt. Den molnbaserade appen är krypterad för extra säkerhet och hjälper dig att enkelt sortera anteckningar i mappar och eller efter händelser, samt dela dem med andra. Appen är också inbyggd i produktivitetsappen Evernote, så att du kan hitta dina skannade objekt direkt i kalendern.
 • A5, rutat
 • Omslag i polypropylen som är enkelt att rengöra
 • Optik Paper®-teknik
 • Miljövänligt papper
 • Borttagbar bokmärkeslinjal
 • Stabil, dubbel spiralbindning
 • Inramad linjering med rubrik och dubbla marginaler
 • 90 ark 90 gsm-papper
 • Rutnätsstorlek: 5 x 5 mm
 • Mått: A5
 • Produktblad
Specifikation
Pappersstorlek : A5 (148 x 210 mm) Antal ark : 90 ark Pappersfärg : Vit Linjerad : Nej
Hålning : Nej Mikroperforering : Nej Expanderbar : Nej Omslagsmaterial : Polypropylen
Number Of Pages : 180 Förtryckta : Ja Höjd : 210 mm Modell : MyColour
Antal hål : 0 Pappersvikt : 90 g/m2 Bundna : Sidobunden Specifikationer : Glansigt skydd
Gridded : Ja Sidomarkör : Ja Varumärke : Oxford

Tillval

Kunder som tittat på denna produkt tittade även på

SNABBA LEVERANSER
& FRI FRAKT

Precis vad du behöver,
snabbt och kostnadsfritt

Vi vet att du behöver din beställning så fort som möjligt. Därför lovar vi att erbjuda en snabb och tillförlitlig service, från inköp till leverans, så att du kan driva din verksamhet utan avbrott.

FRI FRAKT NÄR DU HANDLAR FÖR MINST 795.- EXKL. MOMS.

Order före 15.00 skickas samma vardag! Vid beställning på helgdagar, skickas de beställda varorna nästkommande vardag.

Läs de fullständiga villkoren nedan

Vi ger dig fri frakt när du handlar för mer än 795 kr (exkl. moms).

För beställningsvaror samt vissa möbler är leveranstiden 5-15 arbetsdagar, för bläck och toner som är beställningsvaror är leveranstiden 3-5 arbetsdagar.

Se våra fullständiga villkor

Har du frågor? Kontakta vår kundtjänst på 033-20 65 75 så hjälper vi dig!

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.