OK
Förfina ditt resultat (86 Produkter)
Sortera på:
SS,17

Badrumsrengöring

Det kan tyckas som att badrummet är den snuskigaste platsen i hela byggnaden, men det behöver inte vara så och badrumsrengöring behöver inte vara en mardröm. På Staples har vi produkter som enkelt håller badrummet eller toalettbåset skinande rent och bakteriefritt, oavsett om det är hemma eller på arbetsplatsen.

Vi har allt från rengöringsmedel som bryter ner kalkavlagringar till luktförbättrare och toalettborstar för att se till så att ditt badrum alltid doftar friskt och gott. Finns det en urinoar på arbetsplatsen kan vårt utbud av prisvärda urinoarblock effektivt fräscha upp med citrusdoft och bekämpa otrevligt mögel och mjöldagg.

Eftersom rengöringsmedlet alltid följer med avloppsvattnet har vi dessutom ett utmärkt sortiment av grönare produkter, vissa med växtbaserade och 100% nedbrytbara ämnen. De fungerar precis lika bra som andra rengöringsmedel men släpper inte ut några potentiellt skadliga kemikalier i miljön. Välj mellan kända märken som bland annat Ajax, WC Duck och Mr Muscle, samt förpackningar i en mängd olika storlekar, från 750ml upp till hela 5L.

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.