Tavlor | Blädderblock | Whiteboard | Presentation

Underlätta lärande och informationsdelning med bra presentationshjälpmedel. Här hittar du allt du behöver för att dela dina tankar såsom whiteboardtavlor, projektorer, anslagstavlor och blädderblock.

Det kan vara svårt att hålla elever och kollegor fokuserade under långa presentationer. Satsa därför på bra presentationsmaterial och hjälpmedel som gör vardagen lite roligare. Skapa en inspirerande inlärningsmiljö i skolan och på jobbet med data- och videoprojektor från Epson eller Optoma och lätthanterliga projektdukar för vägg eller av rullgardinstyp. För den som är på resande fot till konferenser och föreläsningar finns mobila projektorer.

Ge lite extra inspiration i klassrummet genom att sätta upp kloka citat och bilder på anslagstavlor. Vi har självhäftande modeller samt den mer klassiska anslagstavlan i pressad kork med träram och nålar i många färger. Här finns även stationära overheadprojektorer som avger tydlig projektion även för detaljerade färgbilder. Investera i en praktisk laserpekare och pekpinnar till tavla eller overhead.

Sist men inte minst så erbjuder vi mängder av klassiska blädderblock med tillhörande stativ och praktiska, enkelhäftande skrivtavlor och whiteboardtavlor som levereras med whiteboardpenna och sudd. Dessa passar utmärkt för projekt- och grupparbeten.

Staples Nobo Durable ACCO Pilot 3M

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.