OK

Högtalare aGroove svart

Prisinformation, erbjudanden och produktrecensioner för Högtalare aGroove svart hittar du på Staples.se. Beställ idag och få snabb leverans och fri frakt - vid köp över 595 kr.
Art.nr: WW-159548
Ännu ej betygsatt Skriv recension
Högtalare aGroove svart
exkl. moms 360,00 kr exkl. moms st
 
Förväntad leverans: Order före 15.00 skickas samma vardag.
Beskrivning
  • aGroove från Kreafunk är en liten kompakt högtalare med en stor personlighet. aGroove ger dig en vacker design med runda hörn och storslaget ljud på nolltid. Allt du behöver göra är att ansluta högtalaren till din smartphone och välja vilken musik du vill lyssna på. aGroove har en räckvidd på 30 meter, vilket innebär att du kan placera den var du vill i hemmet. Ta med dig aGroove när du är ute och reser, till parken, skogen, eller till stranden. Valet är ditt. Den här kompakta och coola högtalaren har en enkel och diskret design. Var du än väljer att placera den i hemmet, så kommer den att få ditt hem att se modernare ut tack vare sin svarta färg och sin eleganta guldfärgade front. aGroove finns i sex olika färger. Välj mellan vit, svart, grön, grå, rosa och plommonfärgad. Dimensioner: 20 x 2.8 cm, h: 6.5 cm. USB+AUX-kabel ingår.

SNABBA LEVERANSER
& FRI FRAKT

Precis vad du behöver,
snabbt och kostnadsfritt

Vi vet att du behöver din beställning så fort som möjligt. Därför lovar vi att erbjuda en snabb och tillförlitlig service, från inköp till leverans, så att du kan driva din verksamhet utan avbrott.

FRI FRAKT NÄR DU HANDLAR FÖR MINST 595.- EXKL. MOMS.

Order före 15.00 skickas samma vardag! Vid beställning på helgdagar, skickas de beställda varorna nästkommande vardag.

Läs de fullständiga villkoren nedan

Vi ger dig fri frakt när du handlar för mer än 595 kr (exkl. moms).

För beställningsvaror samt vissa möbler är leveranstiden 5-15 arbetsdagar, för bläck och toner som är beställningsvaror är leveranstiden 3-5 arbetsdagar.

Se våra fullständiga villkor

Har du frågor? Kontakta vår kundtjänst på 033-20 65 75 så hjälper vi dig!

Senast besökta

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.