ECO Arkivskåp & Förvaringsmöbler

Arkivskåp & Förvaringsmöbler. Vi vet hur viktigt det är att spara utrymme med effektiva arkivmöbler, oavsett om det är hemma eller på arbetsplatsen. Vi har arkivskåp i alla tänkbara former och storlekar så att du alltid kan hålla koll på dina dokument och plocka fram dem när du behöver. För viktiga mappar och papper är ett hängmappsskåp eller en hängmappsvagn att föredra, perfekt för att enkelt organisera och låsa in dem så att inga utomstående kommer åt dina uppgifter.

Är det pärmar du vill få undan har vi både förvaringsskåp och pärmkaruseller i olika storlekar och prisklasser. Ställ en mindre pärmkarusell på bordet för att enkelt komma åt dina dokument eller fokusera på rörlighet med en större pärmkarusell på hjul.

Vi har också ett brett utbud av konferens- och mötesrumsstolar för alla utrymmen och inredningsstilar, vare sig det är till arbetsplatsen eller skolmiljön. Sitt bekvämt i en tvåsitssoffa eller matchande fåtöljer i läderklädsel, perfekt för väntrummet eller entrén. Du kan också stapla bekväma konferensstolar i ett hörn efter mötet eller investera i några klassiska trästolar till klassrummet, även de stapelbara för att spara plats.

Visa mer