ECO Datormöss, Tangentbord & Högtalare

Datormöss, Tangentbord & Högtalare
Tekniken utvecklas i rasande fart och det kan ibland kännas överväldigande att försöka hitta det bästa enligt ens egna behov. Som tur är har vi på Staples datortillbehören som låter dig hålla jämna steg med utvecklingen. Välj mellan stora varumärken som HP, Microsoft och Logitech, eller testa Staples eget märke för samma hållbara kvalitet till ett lägre pris.

Arbeta snabbare och mer effektivt med ergonomiska möss och tangentbord, eller slipp jobbiga sladdar med trådlösa produkter. Lyssna på dina favoritlåtar ur snygga och kraftfulla högtalare i alla möjliga storlekar, former och färger. Med våra högtalare speciellt tillverkade för barn finns det något fr alla i familjen.

Sitter du mycket framför datorn vet du hur viktigt det är med ergonomiska tillbehör. Investera i ett handledsstöd eller underarmsstöd för att värna om hälsan, och underlätta datoranvändningen med en förstklassig musmatta. Oavsett om du behöver ett nytt skrivbord till din Apple- eller Windows-dator, vill bli mer produktiv på din surfplatta med ett bärbart tangentbord eller bara behöver något så enkelt som ett numeriskt tangentbord har vi datortillbehör för alla sorters människor och situationer.

Visa mer