ECO Dokumentförstörare

Dokumentförstörare
Att ha en effektiv dokumentförstörare är viktigt både hemma och på kontoret för att inte känslig information ska hamna i fel händer. Oavsett om du bara vill rensa upp bland dokument på jobbet, ta itu med gamla räkningar eller göra något åt den växande posthögen i hallen är en strimlare ett bra sätt att ta hand om privat information utan att du ska behöva oroa dig för säkerhetsrisker.

Vi har dokumentförstörare som strimlar flera papper på en gång, både diagonalt och i korsstrimlade bitar beroende på hur säker du vill vara på att informationen är förstörd. Du behöver inte ens ta bort häftklamrar eller gem.

Vi erbjuder prisvärda och effektiva dokumentförstörare för vardagsbruk i hemmet, perfekta för mindre förstöringsuppgifter, men också utmärkta strimlare för även de mest hektiska kontoren, alla till konkurrenskraftiga priser. Även den enklaste strimlaren kan bita sig igenom häftklamrar och kreditkort, så det är bara att strimla för fulla rullar. Med vårt breda sortiment har vi något för alla behov och plånböcker.

Visa mer
4 listartiklar
Rexel Mercury RDS2250 dokumentförstörare, P2 strimmelskärning, 20 ark, 50L   lades till i vagnen.
Fellowes Powershred® 425Ci dokumentförstörare med korsstrimling (EU)   lades till i vagnen.
Fellowes Dokumentförstörare 225Ci   lades till i vagnen.
Fellowes Dokumentförstörare 225Ci produktfoto
Fellowes Dokumentförstörare 225Ci
st
148230
9.998,75 kr  inkl. moms
Rexel Mercury RDX2070 dokumentförstörare, P3 korsskärning, 20 ark, 70L   lades till i vagnen.

Senast visade

Visa alla