ECO Häftapparater i olika storlekar och prisklasser

Häftapparater
Mycket funktionella enheter för alla att använda.
Häftapparater är exceptionellt användbara i hem-, kontors- och skolmiljön.
De används tillsammans med häftklamrar och förenar en mängd olika dokument för att förhindra att de separeras. I vårt sortiment av häftapparater hittar du olika storlekar, inklusive minimodeller och tunga elektriska apparater för konstant och tung användning. När du letar efter rätt häftapparat kan du bara tänka på hur du använder din enhet. Även om grundläggande stationära modeller är idealiska för hem- och tillfällig användning, kommer stora kontor och industriella inställningar att dra nytta av mer betydande enheter för att lösa uppgiften.

Många olika modeller i vårt sortiment.
Välj bland följande häftapparatmodeller i vårt utmärkta onlineutbud:
Elektriska modeller är enkla och kan häfta många pappersark tillsammans (upp till 80 i vissa fall). Du kanske också gillar de batteridrivna elektriska modellerna i vårt sortiment, som är mindre och mer bärbara.
Tunga modeller är idealiska för postlokaler, lager och andra kommunala miljöer. Med en maximal arkkapacitet på cirka 215 ark, är tunga modeller lätta att använda och ta ut ansträngningen från häftning.
Skrivbordsenheter finns i olika slag, och du hittar grepphäftapparaten, skrivbordshäftapparaten och bärbar häftapparat i vårt sortiment.
Specialmodeller finns också. Upprättstående häftapparater sparar på utrymme, medan halva remsdesigner bara kan hålla en halv remsa häftklamrar. Långarmsenheter är extremt användbara för häftning på olika platser på ditt papper.
Välj bland många olika färger för ett elegant och modernt utseende och beställ dina häftapparater här.

Visa mer
13 listartiklar
Leitz NeXXt Strong Flat-Clinch, häftapparat, kapacitet på 40 ark, kompatibel med häftklamrar i storlek 24/6, 24/8 och 26/6, svart   lades till i vagnen.
Leitz Liten häftapparat, NeXXt, 25 arks kapacitet, kompatibel med Leitz® Power Performance P3, 24/6 och 26/6, toppmatad refillmekanism, svart   lades till i vagnen.
Rapid Häftapparat ECO FX StandUp svart   lades till i vagnen.
Rapid Häftapparat ECO FX StandUp svart produktfoto
Rapid Häftapparat ECO FX StandUp svart
st
888672
149,00 kr  exkl. moms
Leitz Häftapparat recycle 30 ark svart   lades till i vagnen.
Leitz Blockhäftare, Robust Flat-Clinch, 120 arks kapacitet, kompatibel med häftklamrar i storlek 23/15 XL, Silver   lades till i vagnen.
Rapid Häftapparat Eco   lades till i vagnen.
Rapid Häftapparat Eco produktfoto
Rapid Häftapparat Eco
st
859853
145,00 kr  exkl. moms
Leitz NeXXt Strong Flat-Clinch, häftapparat, kapacitet på 40 ark, kompatibel med häftklamrar i storlek 24/6, 24/8 och 26/6, blå   lades till i vagnen.
Leitz Häftapparat 5502 30ark WOW pärlvit   lades till i vagnen.
Leitz NeXXt WOW, häftapparat, kapacitet på 30 ark, kompatibel med häftklamrar i storlek 24/6 och 26/6, svart   lades till i vagnen.
Leitz 5552 häftapparat, 25/10 klamrar, 60 arks kapacitet, silver   lades till i vagnen.
Leitz NeXXt WOW, häftapparat, kapacitet på 30 ark, kompatibel med häftklamrar i storlek 24/6 och 26/6, blå   lades till i vagnen.
Leitz Häftapparat för kontor, NeXXt, 30 arks kapacitet, kompatibel med Leitz® Power Performance P3, 24/6 och 26/6, toppmatad refillmekanism, blå   lades till i vagnen.

Senast visade

Visa alla