Köksutrustning – smidiga enheter för ditt kök
Köket - både hemma och på jobbet - är ett viktigt rum där vi tillbringar mycket tid under dagen. För att göra tillagning av måltider och drycker så enkelt och snabbt som möjligt är det bra att investera i köksutrustning av hög kvalitet. Hur ska man börja utrusta köket? Till de grundläggande hushållsapparaterna hör definitivt en elektrisk vattenkokare, som gör att du snabbt kan koka vatten och njuta av smaken av ditt favoritkaffe eller te. Både hem- och kontorskök bör också vara utrustade med en vattenstation (dispenser för dricksvatten) - detta är en ekologisk lösning, tack vare vilken du undviker konstanta utgifter för dricksvatten i plastflaskor.

Letar du efter pålitlig köksutrustning som ska fungera länge? I Staples erbjudande hittar du köksutrustning från kända och respekterade tillverkare (t.ex. Philips, Kärcher osv.), särskilt produkter som:

elektriska vattenkokare,
äggkokare (enheter för express äggkokning),
handmixers,
induktionshällar,
vattenstationer (dricksvattenautomater, även med en golvmodul).

Högkvalitativ köksutrustning gör att du snabbt kan laga mat och dryck för hushållsmedlemmar, kollegor och gäster.
Vad är värt att ha i köket? Köksutrusning som underlättar livet
Det är svårt att föreställa sig vardagen utan elektrisk vattenkokare - varje dag använder vi den några eller till och med flera gånger. Därför är det bra att välja en högkvalitativ enhet med lämplig effekt och en kapacitet som är skräddarsydd för våra behov (t.ex. en mindre vattenkokare med en kapacitet på 1,2 l fungerar för en singel; medan för en familj eller ett kontor är det värt att välja en större kapacitet - t.ex. 1,7 liter). Du kan inte bara välja vattenkokare av olika märken och kapacitet - i Staples butiken hittar du också vattenkokare i olika färger och med en bakgrundsbelysningsfunktion.

Om du har riktigt lite tid att förbereda en måltid är det värt att ha köksutrustning för snabbmatlagning, t.ex. en äggkokare, till hands. Tack vare den kan du snabbt och effektivt koka sex ägg (t.ex. för smörgåsar eller sallader). En annan utrustning som säkert kommer att göra ditt liv enklare är en multifunktionell mixer (matberedare) och en induktionshäll som passar perfekt för snabb tillagning och uppvärmning av färdiga måltider.

Vattenkokare och köksmaskiner - hushålls- och kontorsapparater från Staples
Köksutrustning från Staples erbjudande kommer att vara perfekta inte bara hemma utan också för köket på ditt kontor eller företag. Dina anställda kommer säkert uppskatta deras höga kvalitet och multifunktionalitet. Om du inreder ditt kök på jobbet ska du först och främst säkerställa bekväm tillgång till varma och kalla drycker - särskilt vatten, te och kaffe. En vattenkokare eller en vattenstation fungerar just för detta ändamål. Titta på Staples erbjudande och välj utrustning som passar dina behov!

Visa mer