ECO Lamineringsfickor & Tillbehör

Laminerande fickor
Skydd mot regelbunden hantering, vätskor och smuts.
Laminerande fickor kan användas med din lamineringsmaskin och är utformade för att skydda dokument från smuts och spill.
Genom att placera ett pappersark i en av dessa hållbara fickor kan du säkerställa dess livslängd, vilket är perfekt för presentationsändamål. När du tätar laminerande fickor kommer du att hålla papper intakta och läsbara, vilket är viktigt om dessa går från person till person, t.ex. under work shops. Laminerade fickor är tillverkade av slitstark plast och är tuffa och tjocka nog för att erbjuda fullständigt dokumentskydd och håller vätskor och andra föroreningar kvar. Bilder och diagram kommer att förbli ljusa och dina dokument kommer att vara läsbara trots stor användning och upprepad hantering.

Mångsidiga fickor att använda med eller utan lamineringsmaskin
Dra fördel av laminerings fickor med flera tätningsmetoder. Vissa fickor erbjuder självförsegling när du placerar dokument inuti, vilket gör att du kan använda dem utan att behöva ta ut maskinen. Välj mellan olika fickorstorlekar, där A5- och A4-storlekar är de mest populära. A4- fickor är idealiska för att försegla alla typer av dokument, såväl som informations- och reklammaterial och menyer. Mindre fickor är bra för ID-kort och små foton. Du kan välja fickor i olika tjocklekar. Dessutom kan du klippa lamineringsark till rätt storlek med en papperstrimmer när du har ditt dokument inuti. Detta gör lamineringsfickor till ett mångsidigt val för att bevara alla typer av föremål för företag, privatpersoner och skolor. Välj fickor från vårt sortiment och köp storpack för att säkerställa att du alltid har ett bra utbud. Beställ online här.

Visa mer
2 listartiklar
Leitz Laminat A4 UDT 125 mic. 2   lades till i vagnen.
Leitz Laminat A4 UDT 125 mic. 2 produktfoto
Leitz Laminat A4 UDT 125 mic. 2
fp om 25 st
142483
105,00 kr  exkl. moms
Leitz A4, UDT, lamineringsficka, genomskinlig, 80 μ   lades till i vagnen.

Senast visade

Visa alla