Suddgummin & Korrigering

Det är inte alltid saker går rätt och då kan det vara bra att ha materialen som kan fixa misstag. Välj mellan stora varumärken som Staedtler, Faber-Castell, Pilot, Pritt och Tipp-Ex, eller varför inte köra på Staples egna högkvalitativa märke till förmånliga priser.

Korrektur har aldrig varit lättare än med allt som finns på marknaden idag. Utöver klassiska suddgummin för att bli kvitt fel i blyerts har vi korrigeringsroller eller tejp för snabb och enkel övertäckning utan kladd. Vill du har mer detaljrik precision, men också kunna täcka större ytor, kan korrigeringsvätska vara lösningen för dig.

Finns ett större behov för regelbunden korrigering, till exempel i kontorsmiljö, kan du investera i en hel förpackning med korrigeringsroller på en gång, så gör det inte lika ont i plånboken. När det är skoldags för barnen är suddgummin ett måste i pennfodralet, och blir utskrifter eller teckningar fel är det hur lätt som helst att fixa till det med en korrekturspenna; vätskan torkar snabbt och sedan är det bara att skriva över. Behöver du fylla på din korrigeringsroller har vi dessutom refill.

Visa mer