ECO Väggkalender

Väggplanerare och årsplanerare
Att hålla sig uppdaterad med viktiga händelser.
Väggplanerare är ovärderliga på kontors- och hemmiljön, så att du kan se viktiga händelser i en överblick och hålla alla informerade. Jämfört med många kalendrar tenderar de att bli större med mer utrymme att skriva in. Många väggplanerare är laminerade och lätta att skriva på med pennor och markörer. Du kan också radera och ändra information om det behövs. Vi har ett utmärkt urval av årsplanerare, såväl som bemannings-, semester-, månads- och veckoplanerare från välrenommerade varumärken som hjälper dig att hålla dig uppe i din organisation. Kontrollera helt enkelt om du har tillräckligt med väggar för den planerare du tänker köpa och överväga de olika alternativen vi har att välja mellan.

Att välja rätt väggplanerare.
Välj bland följande mönster:

Årsplanerare: Hjälper dig att planera för det kommande året, du kan inkludera viktiga datum, som möten, mål och helgdagar. Många årliga planerare inkluderar brittiska helgdagar och är laminerade för styrka och enkla korrigeringar. Välj mönster med olika storlekar på lådor som ger olika utrymme för anteckningar.
Personalplanerare: Erbjuder utrymme för olika anställda, dessa visar arbetsveckan och gör att du kan göra anteckningar för enskilda medarbetare.
Semesterplanerare: Planera årlig ledighet för din personal med dessa väggplanerare under varje vecka under året. De är perfekta för chefskontor eller personalrum för alla att se.
Med ett brett urval av väggplanerare i olika storlekar, från små till mycket stora, bläddra bland våra produkter och beställ dina ideala planerare online här.

Visa mer
3 listartiklar
Burde Årsplan 2022 5/FP - 2320   lades till i vagnen.
Burde Årsplan 2022 5/FP - 2320 produktfoto
Burde Årsplan 2022 5/FP - 2320
fp om 5 st
214174
59,00 kr  exkl. moms
Burde Anteckningsblock DotNotes A5 spiral FSC Mix   lades till i vagnen.
Burde Stora Naturalmanackan - 5040   lades till i vagnen.
Burde Stora Naturalmanackan - 5040 produktfoto
Burde Stora Naturalmanackan - 5040
st
214270
Före
37,00 kr
11,00 kr  exkl. moms

Senast visade

Visa alla