ECO Whiteboardtavlor

Magnetiska och icke-magnetiska whiteboards
Hitta ett mer flexibelt sätt att göra anteckningar med vårt sortiment av vita skivor.
Pågår ett nytt affärsprojekt på kontoret? Behöver du brainstorma idéer med kollegor? Whiteboards är det perfekta verktyget för anteckningar när du diskuterar idéer och ger dig en återanvändbar skrivyta som kan torka rent i ögonblick. Vårt sortiment av whiteboards erbjuder massor av alternativ, i alla sorters storlekar och mönster med innovativa funktioner för att möta alla dina planeringsbehov.

Ingenting är permanent när du använder vita skivor.
Om du vill minimera avfall är whiteboards ett idealiskt alternativ till pappersunderlag. Vårt sortiment inkluderar kvalitets whiteboards som kan torkas ner till glänsande vit härlighet på några sekunder, så att du kan börja om igen när du har tagit några viktiga anteckningar för senare referens. Vi har ett urval av whiteboardpennor och markörer, så du har alla färger som krävs för att börja brainstorma själv eller med din projektgrupp, medan vårt sortiment av whiteboard rengöringsmedel och tillbehör säkerställer att din skrivyta kan återställas till orörd skick vid slutet av varje session.

Håll koll på planeringen med vårt lysande sortiment av brädor.
När du använder whiteboards i affärer blir du förvånad över hur snabbt du kan gå igenom idéer och fokusera på viktiga detaljer. Dessa styrelser är också det perfekta presentationsverktyget om du planerar någon interaktion med din publik. När du är klar med anteckningen på din tavla, kanske du vill hitta ett mer permanentt hem för information som uppnås. Varför inte bläddra i vårt urval av tavla om du vill placera pappersanmärkningar så att du kan ändra dem senare innan du beställer online idag.

Visa mer
1 listartiklar
Staples Whiteboardtavla, avtorkningsbar magnetisk emaljyta, 120 x 180 cm   lades till i vagnen.

Senast visade

Visa alla