Etiketter

Etiketter
Att vara organiserad är ett måste både hemma och på kontoret om saker och ting ska kunna flyta på ordentligt, och då är etiketter det man vänder sig till. Vi älskar etiketter här på Staples, från adressetiketter till arkivering, pärmetiketter och kösystem. Vi har alla slags etiketter du kan tänka dig: självhäftande etiketter i olika färger för kampanjer eller adressändringar, CD- eller DVD-etiketter för att märka dina favoritinspelningar, små färgsignaler för effektiv färgkodning eller transportetiketter som följer Sveriges standard för godsmärkning, för att bara nämna några.

Vi har etiketter i alla möjliga storlekar och former som alla går att använda med de flesta skrivare. Vill du märka ömtåliga gods har vi varningsetiketter i fluorescerande färg för bästa synlighet. Vi har även etiketter gjorda av specialpapper för frankeringsmaskiner så att stämpeln inte kladdar.

För den miljömedvetna har vi etiketter av återvunnet papper, och driver du butik kan du hitta självhäftande, avtagbara etiketter som fäster på alla släta och torra ytor eller produkter. Vi har dessutom etiketter på rulle för den som behöver ett större utbud eller vill fylla på en dispenser, exempelvis biljetter till kösystem. Vi har verkligen alla sorter.

Visa mer