Gelpennor

Gelpennor Ifyllnadspennor
Det vattenbaserade bläcket i gelpennor banar väg för en jämn och skön skrivupplevelse som ofta inte går att matcha med andra pennor. Det är därför de passar så bra till allt från att ta snabba anteckningar till att skriva brev och rapporter. Vårt breda utbud av gelpennor inkluderar välkända varumärken som Pilot, Uni-Ball och Bic samt Staples eget prisvärda märke, som ger samma höga kvalitet till ett bättre pris. Och pennorna kommer inte bara i tråkig blå, svart, röd och grön utan även i flera andra roliga färger.

Använd ifyllnadspennor för att stryka under text eller färgkoda dina antecknigar. När du behöver något extra fint kan en gelpenna i silver passa perfekt, till exempel när du skriver inbjudningskort eller dekorerar din scrapbook. Vi har pennor med tunn spets för mer detaljerat arbete och lite bredare 0.7mm för vanlig skrift. Vill du vara mer kostnadseffektiv kan du investera i ett multipack som hela familjen eller hela kontoret kan dela på.

Visa mer
168 listartiklar
Pilot Gelpenna, G2™ klickmekanism, medium spets på 0,7mm, transparent pennkropp med greppzon, grönt metallic bläck   lades till i vagnen.
Pilot Gelpenna med klickmekanism FriXion Ball Clicker, tunn spets, 0,7 mm, blå pennkropp med greppzon, blått bläck   lades till i vagnen.
Pilot Gelpenna, G2™ klickmekanism, tunn spets på 0,5mm, transparent pennkropp med greppzon, blå bläck   lades till i vagnen.
Uni-Ball Gelpenna, Signo 207, med klickmekanism, mediumspets på 0,7mm, genomskinlig svart pennkropp med grepp, svart bläck   lades till i vagnen.
Pilot Gelpenna, FriXion Clicker, spets på 0,7 mm, ljusgrön   lades till i vagnen.
Pilot Gelpenna, FriXion Clicker, spets på 0,7 mm, ljusblå   lades till i vagnen.
Staples Gelpenna Aura, med klickmekanism, mediumspets på 0,7mm, genomskinlig pennkropp med greppzon, svart bläck   lades till i vagnen.
Pilot Gelpenna, FriXion Point raderbar gelbläckpenna, extra tunn spets på 0,5 mm, röd   lades till i vagnen.
Staples Gelpenna, klickmekanism, 0,7mm spets, transparent pennkropp med greppzon, blått bläck   lades till i vagnen.
Pentel Gelpenna med klickmekanism EnerGel X, spets på 0,7 mm, genomskinlig röd pennkropp med grepp, rött bläck   lades till i vagnen.
BIC® GELOCITY indragbar kulspetspenna, mediumspets på 0,7 mm, pennkropp med gummigrepp, blått gelbläck   lades till i vagnen.
Pilot Gelpenna G-2 0,7 Neon Röd   lades till i vagnen.
Pilot Gelpenna G-2 0,7 Neon Röd produktfoto
Pilot Gelpenna G-2 0,7 Neon Röd
st
206555
23,00 kr  exkl. moms

Senast visade

Visa alla