Gelpennor

Kategorier

  Varumärke

   Miljömärkningar

    Bläckfärg

     Färg pennkropp

      Spetsbredd

       Gelpennor Ifyllnadspennor
       Det vattenbaserade bläcket i gelpennor banar väg för en jämn och skön skrivupplevelse som ofta inte går att matcha med andra pennor. Det är därför de passar så bra till allt från att ta snabba anteckningar till att skriva brev och rapporter.

       Visa mer
       163 listartiklar
       Pilot Gelpenna, G2™ klickmekanism, medium spets på 0,7mm, transparent pennkropp med greppzon, grönt metallic bläck   lades till i vagnen.
       Pilot Gelpenna med klickmekanism FriXion Ball Clicker, tunn spets, 0,7 mm, blå pennkropp med greppzon, blått bläck   lades till i vagnen.
       Pilot Gelpenna, G2™ klickmekanism, tunn spets på 0,5mm, transparent pennkropp med greppzon, blå bläck   lades till i vagnen.
       Pilot Gelpenna, G2™ klickmekanism, medium spets på 0,7mm, transparent pennkropp med greppzon, ljusblått bläck   lades till i vagnen.
       Uni-Ball Gelpenna, Signo 207, med klickmekanism, mediumspets på 0,7mm, genomskinlig svart pennkropp med grepp, svart bläck   lades till i vagnen.
       Pilot Gelpenna, FriXion Clicker, spets på 0,7 mm, ljusgrön   lades till i vagnen.
       Pilot Gelpenna med klickmekanism Begreen B2P Gel, tunn spets på 0,5 mm, blå pennkropp, rött bläck   lades till i vagnen.
       Pilot Gelpenna, FriXion Clicker, spets på 0,7 mm, ljusblå   lades till i vagnen.
       Staples Gelpenna Aura, med klickmekanism, mediumspets på 0,7mm, genomskinlig pennkropp med greppzon, svart bläck   lades till i vagnen.
       Pilot Gelpenna, FriXion Point raderbar gelbläckpenna, extra tunn spets på 0,5 mm, röd   lades till i vagnen.
       Staples Gelpenna, klickmekanism, 0,7mm spets, transparent pennkropp med greppzon, blått bläck   lades till i vagnen.
       Pentel Gelpenna med klickmekanism EnerGel X, spets på 0,7 mm, genomskinlig röd pennkropp med grepp, rött bläck   lades till i vagnen.

       Senast visade

       Visa alla