Kemteknik

Varumärke

  Produkter för kemiteknik: allt för desinfektion
  Många dagliga arbeten och aktiviteter, och framför allt medicinska eller kosmetiska ingrepp, kräver en steril miljö och grundlig desinfektion av rum och verktyg som används för dem. Kemitekniska produkter för desinfektion är därför väsentliga hos läkare, tandläkare, på skönhetssalonger och till och med på kontor eller andra arbetsplatser. De är avsedda för att noggrant rengöra och/eller sterilisera ytan för att döda mikroorganismer, bakterier, virus eller svampar som kan föröka sig t.ex. på föremål, händer eller bordsskivor. Produkter för desinfektion hjälper till att säkerställa steril renhet och därmed öka säkerhet för många aktiviteter som kräver begränsade hygieniska förhållanden.

  I Staples onlinebutiken hittar du:

  vätskor och preparat för rengöring och sterilisering av ytor och föremål (t.ex. medicinska eller tandvårdsinstrument),
  sterila plastpåsar för ångsterilisatorer,
  paket med tester och indikatorer för ångsteriliseringskontroll,
  andra specialprodukter för desinfektion och sterilisering.

  Kemiteknik: för renhet och sterilitet
  Användning av produkter för desinfektion och sterilisering är inte avsedd att förhindra infektioner, smitta eller överföring av patogena mikroorganismer. Sterilisering och desinfektion är på många ställen nödvändiga inte bara för att upprätthålla hygien utan också för säkerheten för människor som använder föremålen och verktygen. Ofta krävs också sterilisering av tillämpliga regler om arbetsmiljö på en given plats. Det är därför det är värt att ha kemitekniska produkter till hands - inte bara i medicinska och skönhetssalonger, diagnostiska laboratorier utan också till exempel på kontors- eller hotellbadrum.

  Produkter för desinfektion tillgängliga i Staples erbjudande är högkvalitativa medel som eliminerar mikroorganismer, bakterier, virus och svampar - och är samtidigt säkra för människor och orsakar inga skador på desinficerade ytor. De flesta medel för desinfektion är koncentrerade (pulver, flytande) för beredning av en vattenlösning. Detta gör produkterna effektiva och enkla att använda. På Staples hittar du också flaskor för desinfektion som gör det enkelt att förbereda, blanda, dosera och sprida.

  Sterilpåsar
  Om du i ditt dagliga arbete använder återanvändbara verktyg som kräver sterilisering (t.ex. medicinska instrument, tandinstrument, tillbehör för kosmetiska ingrepp som manikyr eller pedikyr osv.) - kommer du definitivt att behöva engångspåsar för ångsterilisering. Påsar som används i sterilisatorer (autoklaver) har vanligtvis ett förseglingsbart tejp, vilket möjliggör säker förslutning av steriliserade föremål - utan tillgång till luft och mikroorganismer.

  Ta hand om renhet och hygien på din arbetsplats! Titta på produkter för desinfektion och sterilisering tillgängliga på Staples, välj de bästa produktvarianterna för dig själv och fyll på dina lager!

  Visa mer