Tejp, Lim & Fästmaterial

På Staples har vi alla skrivbordstillbehör du kan tänkas behöva för både hemmet och kontoret. Gillar du att pyssla eller kanske till och med har det som jobb går det inte att vara utan lim och andra fästmaterial.

Vi har ett fantastiskt utbud av limstift, kontorslim, limroller, kardborrtejp, hobbylim, limpistoler och limstänger från stora varumärken som Tesa, Uhu, 4-Office och Pritt, samt vårt eget mycket prisvärda märke.

Är det tejp du är ute efter hittar du garanterat det du behöver hos oss. Vi erbjuder kontorstejp för alla skrivbordsmiljöer, perfekt för att slå in barnens julklappar eller stänga kuvert när du inte känner för att använda tungan. Ska du flytta eller skicka gods till förvaring ser genomskinlig eller brun packtejp till att lådorna inte öppnas eller faller isär så att du med gott samvete kan lämna dem obemannade. Och ska du reparera eller täta någonting är det såklart vävtejp som gäller; det slår aldrig fel.

Vi har också markeringtejp för de enklare målerijobben och dubbelsidig, självhäftande tejp för de gånger du inte vill använda spik. Med våra tejphållare i olika former och storlekar kan du dessutom äntligen säga adjö till krångel med tejpflikar.

Vis mere