Nätverk: routrar, accesspunkter och nätverksswitchar
Idag är fast och smidig tillgång till Internet grunden för den dagliga driften av de flesta kontor och företag. Störningar, för långsam nätverksanslutning eller en tillfällig brist på åtkomst till nätverket på kontoret kan leda till inte bara en betydande svårighet eller oförmåga att slutföra arbetet i tid utan också med ekonomiska förluster. Därför är nätets smidiga funktion så viktig. För att förbättra och effektivisera dem är det nödvändigt att utrusta kontoret med moderna enheter för nätverksanslutningskonfiguration, som t.ex.

accesspunkter och trådlösa routrar,
trådlösa räckviddsförlängare,
nätverksswitchar,
switchar som ökar nätverkets kapacitet,
USB-adaptrat
och andra.

En trådlös mobil router är en garanti för enkel och konstant åtkomst till Internet via Wi-Fi - tack vare vilket det är möjligt att använda den inte bara från stationära datorer och bärbara datorer utan också från mobila enheter (bärbara datorer, surfplattor osv.) inom nätverkets räckvidd. Trådlösa routrar är också ett enkelt sätt att ansluta till ditt nätverk för gäster som besöker ditt kontor eller hem med sin egen utrustning.

Routrar och accesspunkter - öka internettäckningen i ditt hem eller kontor
Har du problem med för kort räckvidd eller för svag signal för nätverksanslutning? Avbrott och störningar i Internetförsörjningen, liksom långsam inläsning av webbsidor, irriterar inte bara, utan hämmar också det smidiga arbetet - och kan även göra det helt omöjligt. Lösningen är moderna accesspunkter, switchar och trådlösa förlängare (förstärkare) för nätverksräckvidd. Dessa typer av enheter blir användbara för att förbättra kvaliteten på nätverksanslutningen - t.ex. på ett stort kontor eller där dålig täckning gör det svårt att använda Internet smidigt.

Varje produkt i Staples sortiment har en detaljerad beskrivning av dess tekniska specifikation - läs den innan du köper, och om du är osäker, ställ oss en fråga online! Staples butiken garanterar snabb leverans och hög kvalitet på produkter som är nödvändiga i ditt kontor och hem.
Få obegränsad webbåtkomst - med Staples produkter
I Staples butiken hittar du moderna, högkvalitativa produkter inom elektronik och stöd för nätverksanslutning, tack vare vilka du ger dig själv och dina kollegor obegränsad och smidig åtkomst till nätverket. De enheter vi erbjuder från välkända och respekterade varumärken (som D-Link) kommer verkligen att vara användbara i alla företag, liksom för hemnätverkskonfiguration. Titta på Staples sortiment och köp denna moderna utrustning som kommer att underlätta ditt vardagliga arbete och underhåll online!

Visa mer