Pennor, Blyertspennor & Tuschpennor

Letar du efter att fylla på med pennor? Vi har ett brett sortiment för att täcka alla dina behov, inklusive blyertspennor, kulspetspennor, gelpennor, tuschpennor och överstrykningspennor.

Fyll på i skrivbordet, kontoret, pennfodralet eller kökslådan för att aldrig vara utan när du verkligen behöver skriva ner matlistan eller fylla i viktiga dokument. Ska du ha pennor till jobbet kan det vara värt att investera i ett multipack så att du alltid har i reserv.

Välj bland pennor med gummigrepp för extra bekvämlighet eller påfyllbara bläckpennor för att spara pengar. Vi erbjuder också reservpatroner till förmånliga priser. Fyll på med färgade pennor till projekt, skisser och konstverk, och glöm inte pennvässare om du föredrar blyerts.

Oavsett om du skriver anteckningar i ett block, skissar på ritningar, listar ingredienser på post-it-lappar, fyller i formulär eller hjälper barnen med läxorna vet vi hur viktigt det är att alltid ha ett lager av olika pennor till hands, och vad kan vara bättre än att få värde för pengarna?

Visa mer