Reception: receptionutrustning i Staples butik
Reception är ett av de mest representativa rummen på alla kontor eller arbetsplatser som besökas av kunder eller gäster dagligen. Den är ett rum som kommer att ses först av besökare - så det är värt att ta hand om dess funktionella utrustning och goda stil. I Staples sortiment hittar du ett brett urval av möbler och tillbehör för att ordna kontorslokaler, inklusive receptionen. Här hör t.ex. moderna receptionsdiskar, klädställningar, skåp eller väggkrokar till.
Klädställningar - hör hem, kontor och omklädesrum
Klädställningar - jackor, rockar, paraplyer och andra ytterplagg - är en oumbärlig del av utrustningen i nästan alla byggnader - både på kontoret och hemma. Stående hängare eller praktiska och minimalistiska väggkrokar för jackor är det bra att placera precis intill ingången: i hallen hemma eller i receptionen på kontoret.

I Staples erbjudande hittar du ett brett urval av moderna och praktiska klädställningar, inklusive stående hängare och praktiska och minimalistiska väggkrokar. Väggkrokar låter snabbt och bekvämt hänga kappa, paraply eller sjal och samtidigt tar de inte mycket utrymme i rummet - därför är de lämpliga även för mycket små receptioner eller garderober.
Receptionsdisk - en viktig del av kontorsinredning
Kompletterar du utrustning för reception, kontor, arbetsrum eller annan arbetsplats som ofta besöks av gäster (kunder, patienter, sökande osv.)? En viktig del av sådan utrustning är receptionsdisk - en möbel som separerar utrymme på ditt kontor från “främmande” personer. En modern receptionsdisk ser inte bara väldigt styligt ut och utför visuella funktioner utan underlättar också arbetet i en reception eller för en kontorschef som tar emot gäster som kommer in på kontoret vid disken.

Diskreception låter inte bara dölja t.ex. datorer av dem personer som arbetar i receptionen från oönskad syn från utsidan - utan ger också ett bekvämt och funktionellt bord, på vilket du t.ex. kan lägga en handväska eller lägga upp dokument. Disken kommer att förbättra prestanda för dagliga aktiviteter, t.ex. visning av ID-kort för personer som kommer in på kontoret, ifyllning av dokument eller registrering av gäster för besök.

Moderna receptionsdiskar och kontorsdiskar som finns i Staples erbjudande förekommer i olika storlekar och färger - därför du enkelt kan välja en disk för både den lilla receptionen och den rymliga lobbyn. Vi har också hörndiskar - böjda i en vinkel på 90 grader, som funktionellt separerar receptionen avsedd för anställda från resten av rummet där inkommande gäster väntar. Kontorsdiskar ska hjälpa dig att ordna ordentligt och utnyttja det tillgängliga utrymmet i receptionen på bästa sätt.

I Staples onlinebutiken hittar du funktionell och elegant kontorsutrustning! Välj möbler och tillbehör som passar dina behov!

Visa mer