Skärmaskiner

Kategorier

Varumärke

  Skärmaskiner och papperskärare
  Om du inreder ett kontor inser du säkert vikten av att välja högkvalitativ kontorsutrustning och tillbehör som underlättar ditt dagliga arbete. Naturligtvis har varje bransch sina egna behov och har sina egna regler - det finns dock utrustning och tillbehör som kommer att vara användbara överallt där vi hanterar behandling och arkivering av dokument eller överföring av företagspost. En sådan enhet - förutom skrivtillbehör - är en papperskärmaskin.

  Papperskärare är en liten enhet som låter dig fritt klippa pappersark - t.ex. genom att klippa dem till önskad storlek. De flesta skärmaskiner har olika mått och rutnät så att du kan skapa arken precis som du behöver dem (t.ex. små ark som passar in i ett kuvert osv.). Papperskäraren kan vanligtvis skära upp till 10 ark åt gången.

  Mekanisk skärmaskin är en lättanvänd enhet som ska spara mycket din tid på manuell klippning av ark med sax. Särskilt eftersom, till skillnad från manuell klippning, ark som skärs med denna enhet blir alltid perfekt jämna! Tack vare detta kan du använda dem t.ex. som papper för korrespondens, tryckning av flygblad och många andra ändamål - beroende på ditt kontors behov.

  Förutom papperskärmaskiner, i Staples ebjudande hittar du också andra enheter som är användbara för kontorsarbete, t.ex. maskiner för kapning av häftklamrar eller rullklippare för foton - avsedda för både professionell användning och hemanvändning.
  Elektrisk skärmaskin - funktionell och bekväm
  Om du använder en papperskärare varje dag och varje dag har du stora mängder papper att bearbeta kommer en elektrisk skärmaskin att hjälpa dig. Till skillnad från den klassiska mekaniska skäraren behöver denna enhet inte använda en mekanisk tryckkraft - så papperet skärs utan någon ansträngning från din sida. En elektrisk skärmaskin förbättrar arbetet för varje kontor och företag och sparar tid för dig och dina anställda.
  Billig skärmaskin? Titta på Staples sortiment!
  En papperskärmaskin eller en fotoklippare är enheter som inte behöver vara dyra! I Staples erbjudande hittar du billiga skärmaskiner som säkert ska underlätta ditt dagliga arbete och påskynda pappersbearbetning.

  När du köper skärmaskiner kom ihåg att i det omfattande erbjudandet från Staples hittar du också allt annat du behöver för att slutföra din kontorsinredning. Passa på och titta på andra produktkategorier i vår butik (t.ex. skrivtillbehör, kontorsmöbler eller tekniska enheter och tillbehör). Staples butiken garanterar snabb leverans!

  Visa mer