Tejphållare

Tejphållare

På Staples har vi massor av tejphållare för att passa allt från stilrena kontor och förpackningsindustrin till barnens skrivbord. Välj mellan små och smidiga plasthållare till pysselkvällarna eller för att slå in julklappar. Stabila bordsmodeller passar in i kontorsmiljön eller klassrummet. Du kan också välja handtejphållare för snabb och precis försegling eller lite roligare tejphållare i form av en gullig katt eller hund för både små och stora barn. Vi erbjuder tejphållare från stora varumärken som Tesa och Scotch, men även produkter från Staples eget märke.

Underlätta flytten med en ergonomisk handtejphållare eller smycka skrivbordet med en snygg hållare i en färg och form som matchar resten av inredningen. Är du mer miljömedveten kanske du känner dig mer bekväm med en i 100% återvunnen plast – det har vi också. Och vill du kunna riva tejp med bara en hand, som så ofta är fallet, har vi extra tunga hållare med gummibas så att de inte glider runt.

Visa mer
32 listartiklar
Scotch® Tejphållare Magic™ kattformad, med 1 rulle Magic™-tejp, 19&nbsp,mm x 8,89&nbsp,m   lades till i vagnen.
Scotch® Karim Rashid-designad skrivbordstejphållare, C36, stenformad, svart, + Magic™ osynlig kontorstejp, 1 rulle, 19 mm x 7,5 m, genomskinlig   lades till i vagnen.
Leitz Tejpdispenser WOW cerise   lades till i vagnen.
Leitz Tejpdispenser WOW cerise produktfoto
Leitz Tejpdispenser WOW cerise
st
147010
115,00 kr  exkl. moms
Scotch® C60 vågformad skrivbordstejphållare, silver, med Magic™-tejp, genomskinlig, 19 mm x 33 m, 4-pack   lades till i vagnen.
tesa® Tejphållare för packtejp, ECONOMY-handtejphållare, blå och röd, med tesapack® Ultra Strong förpackningstejp i PVC, brun, 2 rullar, 50 mm x 60 m   lades till i vagnen.
Staples Tejphållare packtejp 50mm svart   lades till i vagnen.
tesa® Tejpdispenser ecoLogo 33 mtr   lades till i vagnen.
Burde Tejphållare i trä   lades till i vagnen.
Leitz Tejpdispenser WOW blå   lades till i vagnen.
Staples Tejphållare, Dual Core, 19 mm tejpbredd, svart   lades till i vagnen.
Leitz Tejpdispenser COSY inkl. tejp grå   lades till i vagnen.
Leitz Tejpdispenser COSY inkl. tejp gul   lades till i vagnen.

Senast visade

Visa alla