Topparksfilm & Flyttpallar

Pallar och pallvagnar i Staples erbjudande

Pallvagnar eller pallramar är produkter som är nödvändiga i det dagliga arbetet i lager, i butik, på produktionslinjer, såväl som i många större företag och till och med bibliotek - allt där det finns leveranser, transport av gods eller flyttning av mer tunga saker från plats till plats.

Pallar och pallvagnar gör det lättare att ladda fler produkter, delar på produktionslinjen eller nödvändig utrustning - och sedan enkelt transportera dessa saker till deras destinationer.

Överdrag för pallar - ett funktionellt och säkert förvaringssätt
Hos Staples hittar du också universella och multifunktionella överdrag för pallar som ger extra skydd för varor under transport, lossning och lagring. Hållbara och slitstarka överdrag för pallar är avsedda för att skydda pallarnas innehåll - t.ex. mot smuts, damm, regn, fukt eller dåliga väderförhållanden (de tillverkas av vattentät och vattentålig folie).

Överdrag för pallar tillverkas av plast som är 100% återvinningsbar. De kan användas för att packa paket för att säkerställa säker transport av varor utan risk för att skada dem. Pallskyddet kan också användas för att täcka och skydda ytor och föremål hemma och på arbetsplatsen, t.ex. under målning och renovering.

Folieöverdrag för pallar kommer säkert att vara användbara i varje lager, liksom på platser där pallar finns utanför byggnaden. När de inte längre behövs kan de enkelt vikas och lagras eftersom de inte tar mycket utrymme. Överdrag är också lämpliga för transport av pallar på pallvagnar.

Pallramar - en metod för snabbare och enklare transport
Pallvagnar används för att lasta och transportera fler pallar. I den här typen av transportprocesser är pallramar också extremt användbara, vilket gör det lättare att hålla pallen i schack och förhindra att de transporterade föremålen skadas eller sprids (pallramar kan också användas för att transportera småföremål i bulk som är svåra att sätta på traditionella pallar).

Metallpallramar är starka och hållbara och samtidigt bekväma och funktionella. Om den inte är i bruk kan den vikas så att den inte tar för mycket plats. På sä sätt vikta pallaramar kan staplas för bekväm förvaring. Pallramar kan placeras inte bara på klassiska pallvagnar utan också på gaffeltruckar. Detta underlättar transport av föremål på större avstånd, t.ex. i ett mycket stort lager.

Staples onlinebutiken erbjuder högkvalitativa produkter från välkända och respekterade varumärken som är nödvändiga för den dagliga driften av ditt företag eller kontor! Titta på Staples erbjudande och njut av snabb leverans av alla nödvändiga produkter som underlättar livet för dig, dina anställda och kollegor varje dag!

Vis mere