Hjälp Vanliga frågor och svar

Ditt konto

Hur beställer jag från Staples.se för första gången?

Registrera dig på vår hemsida för att få ett användarnamn och ett lösenord. Dessa använder du sedan för att logga in på hemsidan och göra din beställning.

Hur registrerar jag ett nytt konto?

Klicka på inloggningsrutan till vänster om varukorgen i hemsidans övre, högra hörn. Om du inte redan har ett konto klickar du på länken: Är du ny kund på Staples.se? Du kommer då till ett formulär där du fyller i dina uppgifter. När du är klar klickar du på Skicka. Därefter ser du en informationsruta med alla dina inloggningsuppgifter. Klicka på Fortsätt för att börja handla. Du måste vara över 18 år för att få handla på staples.se.

Hur loggar jag in på staples.se?

Klicka på inloggningsrutan till vänster om varukorgen i hemsidans övre, högra hörn och ange det användarnamn och lösenord du angav när du registrerade dig.

Jag har glömt mitt lösenord. Hur gör jag nu?

Klicka på inloggningsrutan till vänster om varukorgen i hemsidans övre, högra hörn. Klicka sedan på Glömt lösenord? Fyll i ditt användarnamn och klicka sedan på återställ. Inom några minuter kommer du att få ett e-postmeddelande som innehåller en länk. Klicka på länken för att uppdatera ditt lösenord.

Hur ändrar jag mina uppgifter?

Skriv in ditt användarnamn och ditt lösenord i inloggningsrutan. Klicka på pilen bredvid texten Mitt konto och sedan på Hantera mitt konto i drop down-menyn. Under Mitt konto hittar du flera val för att ändra viktig information. Av säkerhetsskäl måste du ange ditt lösenord igen för att bekräfta ändringarna.

Hur använder Staples mina personuppgifter?

Den personliga information (som du frivilligt lämnar till oss) kommer att användas för att hantera dina beställningar, meddela dig om nya varor och tjänster, skicka kampanjer och erbjudanden, informera dig om kundundersökningar du frivilligt deltagit i, samt för att kontakta dig om vi har frågor om din beställning eller för att meddela dig om statusen för en beställning. Vi kan också använda din e-postadress för att identifiera dig i våra interna system. De personuppgifter som vi lagrar i cookies används för att spåra din aktivitet på vår hemsida och för att komma ihåg dina individuella inställningar (till exempel ditt lösenord, din varukorg och konfigurationen av din webbläsare) som gör det enkelt för dig när du kommer tillbaka till staples.se.

Staples Sweden AB (publ), 556091-3591, Humlegatan 15, 501 17 BORåS är personuppgiftsansvarig och behandlar personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen (1998:204). Behandling av uppgifterna kan ske av oss eller någon av våra samarbetspartners. Syftet med denna behandling är att kunna fullgöra våra åtaganden mot dig som kund, informera om erbjudanden, samt fullgöra eventuella bonusavtal. Personuppgifterna behandlas också inom ramen för marknads- och kundanalyser som utgör underlag för marknadsföring, metod- och affärsutveckling och för att fullfölja det som krävs av oss enligt lag. Som kund lämnas samtycke till att din kundinformation lagras av Staples Sweden AB - Direct och delas endast mellan företag inom Stapleskoncernen.

Kan jag använda samma konto för olika leveransadresser?

Varje konto är kopplat till en specifik faktureringsadress, men du kan välja en alternativ leveransadress. Detta görs i kassan när du slutför din beställning. Klicka på Redigera i rutan Leveransadress. Klicka sedan på Skapa ytterligare leveransadress och fyll i uppgifterna. När du är klar sparar du och kan sedan välja vilken leveransadress du vill använda.

Kan jag göra en beställning för olika företag med samma konto?

Varje konto är kopplat till en specifik faktureringsadress och ett kundnummer. Vi rekommenderar att skapa ett konto för varje företag för att undvika fakturerings- och leveransfel.

Varför behöver jag ett kundnummer?

När du gör din första beställning tilldelas du ett kundnummer automatiskt. Kundnumret är kopplat till alla relevanta kunddata. Genom att uppge ditt kundnummer, kommer vi snabbt och effektivt att kunna hjälpa dig med frågor och beställningar.

När du anger ditt kundnummer godkänner du att vi får tillgång till din faktureringsadress, alternativa leveransadresser, ditt betalningssätt och de personuppgifter som du angav när du registrerade ditt konto. Kundnummer kan inte överlåtas. Staples är skyldiga att informera dig skriftligt i händelse av eventuella ändringar.

Jag har fler än ett kundnummer. Spelar det någon roll vilket jag använder?

Vi rekommenderar att du bara använder ett kundnummer och att det används varje gång du kontaktar oss via telefon, fax eller e-post. Detta förenklar hanteringen av frågor som rör beställningar, information, klagomål med mera.

Om du av någon anledning har två eller flera kundnummer (t.ex. för att du gör beställningar för flera företag), ber vi dig att se till att du alltid använder rätt kundnummer för att undvika fakturerings- och leveransfel.

Vår kundtjänst hjälper dig gärna med att slå samman flera konton till ett. Ring oss på telefonnummer 033-20 65 75.

Nyhetsbrev och marknadsföring via e-post

När du registrerar ett konto kan du välja att ta emot nyhetsbrev via e-post. Du kan när som helst välja att avbryta din prenumeration genom att klicka på länken längst ner i ett nyhetsbrev. Ett annat sätt är att ändra dina inställningar för e-post under Hantera mitt konto och Registrering för nyhetsbrev. Det kan ta upp till 7 dagar innan ändringen börjar gälla.

Är det säkert att köpa på staples.se?

Vi är fast beslutna att göra staples.se så säker som möjligt för våra kunder. I linje med detta följer vi strikta underhålls-, datalagrings- och tekniska riktlinjer för att förhindra obehörig åtkomst till hemsidan. Läs mer i vår Integritetspolicy

Dessutom är staples.se en "Secure Site" erkänd av VeriSign, ett ledande säkerhetsföretag. Om du tror att någon har använt din personliga information på ett felaktigt sätt eller har gjort inköp som du inte tillåter bör du kontakta oss omedelbart.

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.