Datorer | Tillbehör | Lagring

Allt fler använder teknik under sin arbetsdag. För att du ska hitta produkter som passar din arbetssituation erbjuder vi de största varumärkena inom datorer, surfplattor och tillbehör till låga priser.

Varje arbetsplats har sina unika teknikkrav. Du som spenderar många timmar framför datorn vet hur viktigt det är med ergonomiska tillbehör. Möss, tangentbord, handledsstöd och funktionella musmattor är måsten för en behaglig arbetsställning. Dessutom behövs en bra bildskärm och sekretessfilter om du arbetar med känslig information. Här på Staples finns produkter av hög kvalitet från känna varumärken såsom Logitech, Microsoft, Mousetrapper, RollerMouse och 3M.

För dig som vill ha mer mobilitet i din arbetsdag är surfplattor och bärbara datorer fantastiska alternativ till den stationära datorn. Här hittar du de senaste surfplattorna från Apple, Samsung och Trekstor i olika storlekar och kapaciteter för att passa dina behov. De kan användas för underhållning för hela familjen eller som ett användbart verktyg på kontoret, för sammanträden och videokonferenser. Köp till bra tillbehör som underlättar användandet. Här på Staples finns många prisvärda fodral, tangentbord, pekpennor och stativ.

Bär med dig lagringsutrymme på ett smidigt sätt med externa hårddiskar och USB-minnen. Glöm heller inte att skydda din teknik med fodral, datorväskor, pilotväskor och resväskor.

HP Samsung Verbatim Kingston LEITZ Lexar

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.