Desinficering | Specialrengöring (173 Produkter)

Sortera på:
SS,57
Clean
Fire

Desinficering och produkter för specialrengöring

Att hålla bra hygien är otroligt viktigt för att inte drabbas av ovälkomna förkylningar eller komma i kontakt med andra skadliga bakterier. Att rengöra händerna är speciellt viktigt på kontoret eller om du jobbar inom catering eller vården för att inte sprida smittor omkring dig. På Staples har vi produkter för desinficering och specialrengöring från stora märken som bland annat DAX, Klorin, Mr Muscle och Cif för att du ska kunna hålla huset och arbetsplatsen rena och händerna bakteriefria.

Ska du ut och resa kan en mindre flaska med handdesinfektion i väskan rädda semestern från främmande patogener. Våra desinfektionsmedel finns i flera olika storlekar och det går att välja mellan både flytande etanol och alcogel. Har du svårt för den starka lukten har vi väldoftande desinficering till hands.

Sjukhusmiljöer, företagskök och barnfamiljer kan fylla på förråden med ytdesinfektionsmedel eller våtservetter för att åtnjuta bättre hälsa på jobbet och i hemmet. För större ytor som golv och väggar har vi ekonomipack på upp til 5L.

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.