Dokumentförstörare (81 Produkter)

Sortera på:
SS,62

Dokumentförstörare

Att ha en effektiv dokumentförstörare är viktigt både hemma och på kontoret för att inte känslig information ska hamna i fel händer. Oavsett om du bara vill rensa upp bland dokument på jobbet, ta itu med gamla räkningar eller göra något åt den växande posthögen i hallen är en strimlare ett bra sätt att ta hand om privat information utan att du ska behöva oroa dig för säkerhetsrisker.

Vi har dokumentförstörare som strimlar flera papper på en gång, både diagonalt och i korsstrimlade bitar beroende på hur säker du vill vara på att informationen är förstörd. Du behöver inte ens ta bort häftklamrar eller gem.

Vi erbjuder prisvärda och effektiva dokumentförstörare för vardagsbruk i hemmet, perfekta för mindre förstöringsuppgifter, men också utmärkta strimlare för även de mest hektiska kontoren, alla till konkurrenskraftiga priser. Även den enklaste strimlaren kan bita sig igenom häftklamrar och kreditkort, så det är bara att strimla för fulla rullar. Med vårt breda sortiment har vi något för alla behov och plånböcker.

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.