Telefoni | Kameror | Elektronik

Få ut det mesta av din elektronik med smarta tillbehör såsom skydd, fodral, kablar, headset och batterier. För en total uppdatering hittar du även telefoner, kameror, videokameror och MP3-spelare.

Här på Staples finns ett brett utbud av elektroniska hjälpmedel för en mer effektiv och rolig vardag. Föreviga milstolpar och minnen med hjälp av digitalkameror och systemkameror från Canon. Prova digitalkameror i fickformat för att fånga vardagen med högkvalitativa bilder och filmer. Systemkameror låter kreativiteten flöda med vinklingsbara skärmar och upp till 18 megapixlar för utmärkt fotokvalitet. Glöm inte att köpa till minneskort och kameraväska.

I telefoniväg finns massor av Bluetooth-tillbehör och telefoner från kända tillverkare. Bland annat hittar du konferens-, fasta och trådlösa telefoner från Gigaset, Doro och Telia. Headset och handsfree passar alla som talar mycket i telefon eller reser i jobbet. Utforska bland modeller från Plantronics och Flex för att hitta din favorit till datorn eller mobilen.

För den prylgalne finns multiladdare från Complete och Leitz som låter dig ladda mobiltelefon, surfplatta och MP3-spelare på samma gång. Perfekt att ha på skrivbordet eller nattduksbordet. Du hittar till och med sportarmband till smartphones och batterier i alla storlekar.

Energizer Canon Jabra Plantronics LEITZ Philips

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.