Post | Emballage

Det ska vara enkelt att skicka brev och paket. Här på Staples hittar du kuvert, brevpapper, kartonger och andra fraktlösningar som skyddar din post från punkt A till B

När du skickar post är det viktigt att du använder rätt produkter för att skydda innehållet. Speciellt om du sänder tunga, värdefulla eller ömtåliga saker. För att dina brev och paket ska nå fram helskinnade så erbjuder vi ett stort utbud av kuvert, lådor och fyllnadsmaterial. Välj bland högkvalitativa produkter från Scotch, Casco, MailLite, Staples, Dymo, Fiskars och Polynovanissen.

För brev, dokument och mindre paket finns kuvert, brevpåsar, bubbelkuvert och vadderade kuvert i alla former och storlekar. Dessutom finns mer specialanpassade fraktlösningar såsom: plastpåsar, papperspåsar till flaskor och papptuber till affischer.

Om du ska skicka större paket kan du välja bland massor av fraktlådor, snören, bubbelplast och annat fyllnadsmaterial. Ja, till och med flyttlådor. För mer festliga tillställningar har vi omslagspapper, presentpapper, presentsnören och inbjudningskort.

Förenkla dina utskick med etiketter och märkutrustning. Du hittar bland annat transportetiketter som följer den standard Sveriges Transportindustriförbund rekommenderar som gemensam branschstandard för godsmärkning både inrikes och vid internationella transporter. Här på Staples finns alltid fraktlösningar som gör både avsändaren och mottagaren nöjda.

STAPLES Herma Mailman

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.