Kaffe | Engångsartiklar | Dryck, kakor och godis

Håll dig och dina kollegor alerta med kaffe, te, varm choklad, kylda drycker, snacks och kakor. Här hittar du ett brett utbud för fika- och lunchrummet.

Fyll på med kaffe , te och snacks till fikarummet. Här på Staples hittar du ett stort utbud av te, från klassiska varianter till grönt och koffeinfritt. För kaffeälskarna finns kaffemaskiner, filter och bryggkaffe för en snabb energikick. Dessutom erbjuder vi även tillbehör som socker, sötningsmedel, mjölk och termosar för spontana fikaraster utomhus oavsett säsong. Glöm heller inte att ladda upp med kylda drycker som saft, Loka och Coca-Cola.

För den sötsugna finns även ett urval av choklad, smågodis och kakor som exempelvis påskägg, chokladaskar, pepparkakor och blandat godis. Om du vill fräscha upp dig inför ett viktigt möte erbjuder vi tuggummi av olika slag. För att fira goda resultat, födelsedagar och andra framgångar hittar du bordsprodukter som koppar, engångstallrikar och servetter. Till högtider finns värmeljus av olika storlekar och i olika flerpack. Håll kontoret och besökare på topp med snacks och uppfriskande drycker för en trevligare arbetsmiljö.

DUNI Classic Lipton Sustainable Earth Gevalia Coca Cola

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.