Du tittar:
Post-it® Kattformad hållare för Super Sticky Z-notislappar, vit, med Z-notislappar, 76 x 76 mm, poppy, 90 blad, CAT-330

Post-it® Kattformad hållare för Super Sticky Z-notislappar, vit, med Z-notislappar, 76 x 76 mm, poppy, 90 blad, CAT-330

Prisinformation, erbjudanden och produktrecensioner för Post-it® Kattformad hållare för Super Sticky Z-notislappar, vit, med Z-notislappar, 76 x 76 mm, poppy, 90 blad, CAT-330 hittar du på Staples.se. Beställ idag och få snabb leverans och fri frakt - vid köp över 795 kr.
Art.nr: WW-122702
EAN: 4891203052615
Varumärke Post-it®
Ännu ej betygsatt Skriv recension

-38%
Post-it® Kattformad hållare för Super Sticky Z-notislappar, vit, med Z-notislappar, 76 x 76 mm, poppy, 90 blad, CAT-330
Ord.pris 129,00 kr
Spara 50,00 kr
exkl. moms 79,00 kr exkl. moms st
 
Förväntad leverans: Order före 15.00 skickas samma vardag. - För att se lagersaldo i våra butiker, kontakta din närmaste butik.
Egenskaper
 • Antal ark: 90 ark
 • Färg: Röd
 • Modell: Vanliga notislappar
Se full produktbeskrivning

Kombinera med

Beskrivning
 • Den här Post-it® Z-notishållaren har en rolig kattform och är viktad för enkel hantering med en hand medan du arbetar eller pratar i telefon.
 • Den här Z-Note-hållarens unika design gör den både funktionell och rolig och ett fantastiskt sätt att göra din arbetsplats personlig. Den har genomskinliga gummistötdämpare i botten vilket förhindrar att den glider och den är försedd med tyngd för enkel användning med bara en hand. Passar bra när det är bråttom eller när du pratar i telefon. Z-notislappar poppar upp en i taget för enkel borttagning och extra bekvämlighet. Post-it® Z-notislappar har ett starkt klister och fäster bättre på de flesta ytor än andra notislappar. Post-it® Super Sticky-notislapparna är tillverkade av PEFC™-certifierade pappersfibrer och är ett miljömedvetet val för dina anteckningsbehov och de innehåller dessutom ett klister som är tillverkat av 60 % återvunnet material. Post-it®-notislappar är mycket mångsidiga och kan användas till mycket, från att snabbt skriva ner ett telefonnummer och en att göra-lista, till att anteckna idéer och lämna meddelanden till kollegor, vänner och familj. Med de flyttbara notislapparna kan du enkelt fästa, ta bort och flytta dina anteckningar utan att lämna märken på ytor som arkivskåp, dörrar och väggar eller inuti kalendrar, pärmar och anteckningsböcker. Den här vita, kattformade hållaren levereras med ett block om 90 vallmofärgade Post-it® Super Sticky Z-notislappar och kan fyllas på med vilka 76 x 76 mm Z-notislappar som helst. Fyll på din hållare med Post-it® Z-notislappar i klara färger som ger dina idéer personlighet och låter anteckningarna sticka ut.
 • CAT-330 hållare med tyngre bas för användning med en hand
 • Unik kattdesign
 • Funktionell och rolig
 • Bra present till kollegor, lärare eller vänner
 • Fastnar direkt, varje gång
 • Z-notislappar poppar upp en i taget
 • Fyll enkelt på din Z-notishålla
Specifikation
Antal ark : 90 ark Färg : Röd Modell : Vanliga notislappar Form : Square
Produktlinje : Anvisningar Produkttyp : Hållare för Z-notislappar Återvinningsbara : Ja Specifikationer : Hel skrivbordssats: tung och påfyllningsbar hållare med Post-it® Z-refill
Note Size : 76 x 76 mm Tillverkarens färg : Röd Limtyp : Super Sticky: dubbelt så hög vidhäftningsförmåga jämfört med Post-it®-lappar av standardtyp Varumärke : Post-it®

Kunder som köpte denna produkt köpte även

SNABBA LEVERANSER
& FRI FRAKT

Precis vad du behöver,
snabbt och kostnadsfritt

Vi vet att du behöver din beställning så fort som möjligt. Därför lovar vi att erbjuda en snabb och tillförlitlig service, från inköp till leverans, så att du kan driva din verksamhet utan avbrott.

FRI FRAKT NÄR DU HANDLAR FÖR MINST 795.- EXKL. MOMS.

Order före 15.00 skickas samma vardag! Vid beställning på helgdagar, skickas de beställda varorna nästkommande vardag.

Läs de fullständiga villkoren nedan

Vi ger dig fri frakt när du handlar för mer än 795 kr (exkl. moms).

För beställningsvaror samt vissa möbler är leveranstiden 5-15 arbetsdagar, för bläck och toner som är beställningsvaror är leveranstiden 3-5 arbetsdagar.

Se våra fullständiga villkor

Har du frågor? Kontakta vår kundtjänst på 033-20 65 75 så hjälper vi dig!

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.