Första Hjälpen | Sjukvård | Säkerhet

Det spelar ingen roll om det rör sig om en vårdcentral, privat klinik eller ett helt vanligt kontor. Vi har ett stort och brett utbud av produkter för professionell verksamhet och viktiga hjälpmedel för kontoret vid mindre sår och blessyrer.

Vi samarbetar med stora och kända leverantörer som Hartmann, 3M, Cederroths, Mölnlycke Health Care, BD och Abena för att kunna erbjuda dig ett bra och prisvärt sortiment inom området.

För professionell sjukvårdsverksamhet, som en vårdcentral eller en privat klinik, har vi allt som behövs för att driva din verksamhet. I vårt sortiment finns kläder och drapering, inredning, instrument för operation som skalpeller samt saxar och andra hjälpmedel såsom hörselskydd, inkontinensskydd, mössor, munskydd, andningsskydd och skydd för ögonen. Allt till bra och konkurrenskrafiga priser!

Även kontoret eller hemmet behöver utrusta sig med hjälpmedel för att kunna hantera mindre sår och skador, i väntan på ambulans eller som tillfällig hjälp innan sjukvård kan uppsökas. I Staples sortiment finns Första hjälpen, plåster, hjärtstartare, produkter för att lindra eller läka brännskador, sårbehandling och förband för kompression och stöd.

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.