Du tittar:
NEDIS Hörlur+Mic Brusreducering Over-Ear

NEDIS Hörlur+Mic Brusreducering Over-Ear

Prisinformation, erbjudanden och produktrecensioner för NEDIS Hörlur+Mic Brusreducering Over-Ear hittar du på Staples.se. Beställ idag och få snabb leverans och fri frakt - vid köp över 795 kr.
Art.nr: WW-220147
EAN: 5412810327676
Varumärke NEDIS
Ännu ej betygsatt Skriv recension
NEDIS Hörlur+Mic Brusreducering Over-Ear
exkl. moms 499,00 kr exkl. moms st
 
Förväntad leverans: Order före 15.00 skickas samma vardag. - För att se lagersaldo i våra butiker, kontakta din närmaste butik.
Egenskaper
  • Varumärke: Nedis
Se full produktbeskrivning
Beskrivning
  • De trådlösa Nedis® Bluetooth®-hörlurarna med mikrofon har en elegant design, ihopfällbara bågar och aktiv brusreducering. Du kan lyssna i hela 24 timmar med ett fulladdat batteri.
  • De här trådlösa Nedis® Bluetooth®-hörlurarna har aktiv brusreducering som stänger ute ljud i närheten och minskar störande omgivningsljud med upp till 25 dB. Det förstärker det kristallklara ljudet och den välbalanserade basen i hörlurarna ännu mer och levererar en verkligt uppslukande ljudupplevelse. Dessutom kan aktiv brusreducering hjälpa dig att arbeta riktigt koncentrerat eller att slumra in till dina favoritlåtar på tåg- eller flygresan.
  • Bluetooth-hörlurarna har elegant design med mattsvart yta och hopfällbara bågar, vilket gör det enkelt att lägga ifrån sig dem eller förvara dem säkert i det hårda resefodral som följer med.
  • Over-ear-kuddarna och huvudbågen är tillverkade av mjuka material som garanterar komfort när du använder dem under längre tid.
  • Hörlurarna har stöd för snabbladdning som fyller på batteriet på bara 10 minuter och räcker till 5 timmars användning.
Specifikation
Varumärke : Nedis

Kunder som tittat på denna produkt tittade även på

SNABBA LEVERANSER
& FRI FRAKT

Precis vad du behöver,
snabbt och kostnadsfritt

Vi vet att du behöver din beställning så fort som möjligt. Därför lovar vi att erbjuda en snabb och tillförlitlig service, från inköp till leverans, så att du kan driva din verksamhet utan avbrott.

FRI FRAKT NÄR DU HANDLAR FÖR MINST 795.- EXKL. MOMS.

Order före 15.00 skickas samma vardag! Vid beställning på helgdagar, skickas de beställda varorna nästkommande vardag.

Läs de fullständiga villkoren nedan

Vi ger dig fri frakt när du handlar för mer än 795 kr (exkl. moms).

För beställningsvaror samt vissa möbler är leveranstiden 5-15 arbetsdagar, för bläck och toner som är beställningsvaror är leveranstiden 3-5 arbetsdagar.

Se våra fullständiga villkor

Har du frågor? Kontakta vår kundtjänst på 033-20 65 75 så hjälper vi dig!

Senast besökta

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.