Hobby | Lek | Skola | Barnmöbler

Gör vardagen roligare! Ladda upp med hobbymaterial och inspirerande tillbehör för en kreativ skolmiljö och lekstund. Här hittar du allt från pyssel och pärlor till målarfärger, garn och uteleksaker och vi har allt du behöver inför skolstarten!

Här på Staples hittar du hobbymaterial för alla åldrar och tillfällen. Släpp lös barnens kreativitet med färger, kritor och tuschpennor. De kan måla på en mängd olika ritpapper, målarböcker och skissblock. Dessutom finns ett stort utbud med hjälpmedel såsom saxar, stafflin, tejp, spraylim och schabloner.

För hantverk och hobbyverksamhet finns lera, vackra stenar och pärlor till smycken och allehanda dekorationer. Alla material finns i en uppsjö av färger. Om du tycker om att pyssla hemma kan vi rekommendera Scrapbooking. Dessa klippböcker är roliga om du vill göra dina fotoalbum än mer personliga genom att lägga till minnesföremål såsom biljetter, klistermärken eller kvitton.

För den som hellre hittar på andra aktivititer erbjuder vi ett brett sortiment av uteleksaker och brädspel. Vi säljer klassiska sporttillbehör såsom fotbollar, brännbollsset, Boccia och basketbollar. Dessutom finns allroundnät för trädgården som kan användas när ni leker eller tränar med bollar, badminton- och tennisrack. För mörka höst- och vinterkvällar finns klassiska brädspel såsom Alfapet och Domino.

Berol Faber Castell LEGO STAPLES STAEDTLER

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.