När ditt utrymme fungerar så fungerar allt

Förstå vetenskapen om vad som gör att ett utrymme fungerar

Forskning har bevisat att rätt utrymme har stor påverkan på hur vi mår i våra dagliga liv; det förbättrar vår tillfredsställelse på jobbet och ökar vår produktivitet. Det handlar inte bara om det fysiska utrymmet vi rör oss i, utan även virtuellt utrymme och det vi har mellan öronen. På Staples har vi under många år engagerat oss i att förstå hur alla moment i arbetslivet ska regisseras för att alla medarbetare ska nå sin fulla potential. Vad som gör att ett utrymme fungerar, så att alla kan känna sig tillfreds, vara produktiva och glada på arbetet. Ladda ner rapporten för att läsa mer

Läs rapporten
Förstå vetenskapen om vad som gör att ett utrymme fungerar

Rätt förutsättningar för en bra arbetsdag!

När arbetsplatsens alla utrymmen fungerar på bästa sätt, så fungerar allt. Arbetsplatsens utrymmen får oss att samarbeta och skapa värdefulla relationer. Det kan inspirera oss och föda vår kreativitet. Det kan pigga upp och ge oss energi att möta dagen. Rätt utrymme kan ge oss trygghet och självförtroende för att göra det vi ska. Utforska våra fyra utrymmen och upptäck möjligheterna när din arbetsplats fungerar som du vill - så att du kan göra ett ännu bättre jobb.

När ditt utrymme fungerar så fungerar allt

Ge plats för lek i din verksamhet

Lekfull samverkan på jobbet är mycket bra för företagets lönsamhet. Lekfullhet ökar produktiviteten, driver innovation och ett snabbare tempo i arbetsgruppen. Det ökar personalens engagemang och kreativa tänkande. Planeringen av varje del av din arbetsplats kan ha en enorm påverkan på dina anställdas förmåga att samarbeta och skapa. Se hur du kan optimera din arbetsplats alla utrymmen för samarbete och ökad produktivitet.

Läs mer.

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.