Hygien (7 Produkter)

hårtrimmers

hygienprodukter

 
Sortera på:
CT,1371

Hygien – hygienprodukter i Staples erbjudande

Daglig hygien är ett viktigt livsområde för varje människa - det är därför det är värt att ha grundläggande hygienprodukter till hands både hemma och på kontoret. Deras uppgift är att säkerställa komfort, renhet och friskhet i alla situationer. Vi använder personligvårdsprodukter varje dag - de flesta slits ut ganska snabbt, så det är värt att fylla på dem då och då för att ha dem alltid till hands. Det är därför Staples butiken erbjuder ett brett urval av personligvårdsprodukter samt kropps- och hårvårdsprodukter.

 

Vårt sortiment omfattar:

  • deodoranter (t.ex. roll-on-typ),
  • trosskydd, hygienbindor och hygienprodukter för kvinnor,
  • solkräm, lotioner med UV-filter och solskyddsmedel,
  • engångs rakhyvlar och hårborttagningsmaskiner,
  • hårtrimmers,
  • våtservetter,
  • svampar och tvättprodukter,
  • många andra.

 

Hygienprodukter från Staples erbjudande ska hjälpa dig att känna dig ren och fräsch var du än är och vad du än gör. I vårt erbjudande hittar du säkert dina favoritdoftar och kosmetikaformler, inklusive produkter för personer med känslig hud och för barn.

Vilka hygienprodukter är det bra att alltid ha till hands?

De flesta personerna använder dagligen från några till ett dussin hygienprodukter samt kosmetika och vårdtillbehör. Allt beror på våra vanor eller preferenser - men det finns produkter som säkert kommer att vara användbara för alla. Bland dem - förutom tvätt- och personligvårdsprodukter - finns det säkert också kroppsvårdsprodukter (t.ex. fuktgivande krämer eller solkrämer), samt deodoranter (antiperspiranter osv.). En praktisk roll-on deodorant tar lite utrymme, så det är värt att lägga den i väskan, ryggsäcken eller ha den till hands i necessär på kontoret.

 

En av de produkter som vi ofta utelämnar är solkräm som nämns ovan. Användning av krämer med UV-filter rekommenderas som en del av den dagliga vården - inte bara under semestrar eller på soliga dagar. Daglig användning av solskyddsmedel hjälper till att ta hand om huden och förhindrar fotoåldring (åldring under påverkan av UV-strålar). I Staples erbjudande hittar du sollotioner och -krämer med medelhögt och högt SPF-solskydd (även i barnversioner) samt “afer sun”-lotioner och -krämer (vård efter solning).

 

Bland de saker som säkert kommer att vara användbara för oss alla, hittar du också engångsrakhyvlar och hårtrimmers. Denna användbara enhet kommer att vara särskilt användbar för män - för snabb rakning och frisyrjusteringar.

Hygienprodukter – för hem och kontor

Hygienprodukter från Staples erbjudande är bra att ha till hands, både i badrummet på hemmet och på kontoret eller på jobbet. I företagets badrum är det bra att organisera en “nödkorg” där man kan lägga basprodukter, som deodorant, våtrengöringsservetter eller antibakteriella våtservetter och hygienprodukter för damer.

 

 

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.