Du tittar:
GBC GBC Standard - 100 stk - 240 g/m² - termiskt bindningsskydd

GBC GBC Standard - 100 stk - 240 g/m² - termiskt bindningsskydd

Prisinformation, erbjudanden och produktrecensioner för GBC GBC Standard - 100 stk - 240 g/m² - termiskt bindningsskydd hittar du på Staples.se. Beställ idag och få snabb leverans och fri frakt - vid köp över 795 kr.
Art.nr: WW-187010
EAN: 0013465370021
Varumärke GBC
Ännu ej betygsatt Skriv recension
GBC GBC Standard - 100 stk - 240 g/m² - termiskt bindningsskydd
exkl. moms 449,00 kr exkl. moms fp om 100 st
 
Förväntad leverans: 6-10 Dagar - För att se lagersaldo i våra butiker, kontakta din närmaste butik.
Egenskaper
  • Färg: Vit
  • Modell: Standard
  • Pappersvikt: 240 g/m2
Se full produktbeskrivning
Beskrivning
  • Med GBC ThermaBind-systemet kan du skapa en perfekt inbunden bok som ser ut som en pocketbok på bara några sekunder och dina dokument får ett professionellt utseende av en bok som ser ut att ha publicerats.
  • Det är ett utmärkt exempel på en komplicerad professionell inbindningsprocedur som har gjorts enkel för kontorsanvändaren. Hemligheten ligger i de förformade ThermaBind-omslagen som har en stark klisterremsa. Limmet går stadigt in i arkens fibrer och skapar en helt säker rygg, precis som på en pocketbok. Ryggen integreras i själva omslaget och skapar en unik helhet. Proceduren är enkel, smidig och snabb och inga knöliga hål, tejpremsor eller klämmor behövs. Klisterremsans profil är formad som ett U för att se till att den första och sista sidan kommer i kontakt med klistret så att sidorna verkligen sitter fast. Detta gör ThermaBind perfekt för juridiska, avtalsmässiga och personliga handlingar.
  • Oavsett vilken storlek ditt dokument har följer du bara den enkla ThermaBind-proceduren i tre steg för bästa resultat. Gör så här: 1. Lägg alla sidor ovanpå varandra och jämna till dem noggrant innan du placerar dem i ett ThermaBind-omslag med rätt kapacitet. 2. Placera sidorna och omslaget i enheten vars temperaturstatus måste vara klar. Exakt hur lång tid varje inbindning tar beror på vilken modell av limbindningsmaskinen som används. 3. Vänta tills maskinen signalerar att bindningsproceduren är klar och låt sedan det inbundna dokumentet svalna för att inbindningen ska bli så stark som möjligt innan du använder dokumentet (cirka 30 sekunder beroende på rumstemperatur).
Specifikation
Färg : Vit Modell : Standard Pappersvikt : 240 g/m2 Produktlinje : GBC
Tillbehörskategori : Bindningsförbrukningsartiklar Typ av förbrukningsartikel : Termiskt bindningsskydd Förbrukningsklass : Förbrukningsartiklar och paket Underkategori förbrukningsartiklar : Bindningstillbehör
Publication Brand : GBC Mappstorlek : A4 (210 x 297 mm) Varumärke : GBC

Kunder som tittat på denna produkt tittade även på

SNABBA LEVERANSER
& FRI FRAKT

Precis vad du behöver,
snabbt och kostnadsfritt

Vi vet att du behöver din beställning så fort som möjligt. Därför lovar vi att erbjuda en snabb och tillförlitlig service, från inköp till leverans, så att du kan driva din verksamhet utan avbrott.

FRI FRAKT NÄR DU HANDLAR FÖR MINST 795.- EXKL. MOMS.

Order före 15.00 skickas samma vardag! Vid beställning på helgdagar, skickas de beställda varorna nästkommande vardag.

Läs de fullständiga villkoren nedan

Vi ger dig fri frakt när du handlar för mer än 795 kr (exkl. moms).

För beställningsvaror samt vissa möbler är leveranstiden 5-15 arbetsdagar, för bläck och toner som är beställningsvaror är leveranstiden 3-5 arbetsdagar.

Se våra fullständiga villkor

Har du frågor? Kontakta vår kundtjänst på 033-20 65 75 så hjälper vi dig!

Senast besökta

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.