Du tittar:
GBC Plastspiral 25mm Svart

GBC Plastspiral 25mm Svart

Prisinformation, erbjudanden och produktrecensioner för GBC Plastspiral 25mm Svart hittar du på Staples.se. Beställ idag och få snabb leverans och fri frakt - vid köp över 795 kr.
Art.nr: WW-101705
EAN: 033816097094
Varumärke GBC
Ännu ej betygsatt Skriv recension
GBC Plastspiral 25mm Svart
exkl. moms 109,00 kr exkl. moms fp om 50 st
 
Förväntad leverans: Order före 15.00 skickas samma vardag. - För att se lagersaldo i våra butiker, kontakta din närmaste butik.
Egenskaper
 • Förpackad mängd: 50
 • Färg: Svart
 • Modell: CombBind
Se full produktbeskrivning
Beskrivning
 • Det är lätt att förstå varför den klassiska GBC CombBind är vår bästsäljande bindningsrygg. Oavsett om du vill skapa funktionella handböcker för det dagliga arbetet eller binda in interna rapporter gör CombBind att du snabbt och effektivt kan skapa eleganta och redigerbara dokument i upp till A4-format.
 • GBC:s inbindning med plastspiraler ger oöverträffad flexibilitet när det gäller att uppdatera dokument. Du kan lägga till, ersätta eller ta bort enstaka sidor om det behövs. Det sparar tid och pengar i och med att du inte behöver göra om hela dokumentet om du bara vill uppdatera en enda sida. Ta bara bort plastryggen, redigera sidorna och bind om dokumentet med maskinen. Dessutom ligger de inbundna sidorna helt plant så att du enkelt kan vända sidorna eller fotokopiera dem.
 • Oavsett om du är nybörjare eller expert inom inbindning är spiralinbindning en enkel procedur i fyra steg som alla kan klara. Gör så här: 1. Lägg sidorna som du vill binda in ovanpå varandra. 2. Stansa dokumentet med hjälp av en elektrisk eller manuell spiralinbindningsmaskin. 3. Placera dokumentet på spiralens taggar. 4. Slutför stängningsproceduren: När alla sidor ligger på plats och omslagen sitter ordentligt på spiralen stänger du inbindningsmekanismen för att sätta fast dokumentet och proceduren är klar.
 • GBC-spiraler finns i flera olika färger och 14 olika storlekar, i både A5 och A4, och gör att du kan binda in dokument med 2450 sidor. Välj en spiral på 628 mm med ett runt format eller en spiral på 3251 mm med ett ovalt format som passar bättre för större och tjockare dokument.
 • Högkvalitativa 21:rings bindningskammar
 • Kompatibla med alla 21:rings kambindningsmaskiner
 • För A4-dokument
 • Kan skäras till för att passa även mindre dokument
 • Idealisk för större dokument
 • Enkel att binda och binda upp
 • Återanvändningsbar
 • Färg: Svart
Specifikation
Förpackad mängd : 50 Färg : Svart Modell : CombBind Ryggbredd : 25 mm
Antal ringar : 21 Diameter : 25 mm Produktlinje : GBC Tillbehörskategori : Bindningsförbrukningsartiklar
Typ av förbrukningsartikel : Plastbindningskam Förbrukningsklass : Förbrukningsartiklar och paket Kapacitet (antal ark) : 225 ark Underkategori förbrukningsartiklar : Bindningstillbehör
Mappstorlek : A4 (210 x 297 mm) Varumärke : GBC

Kunder som tittat på denna produkt tittade även på

SNABBA LEVERANSER
& FRI FRAKT

Precis vad du behöver,
snabbt och kostnadsfritt

Vi vet att du behöver din beställning så fort som möjligt. Därför lovar vi att erbjuda en snabb och tillförlitlig service, från inköp till leverans, så att du kan driva din verksamhet utan avbrott.

FRI FRAKT NÄR DU HANDLAR FÖR MINST 795.- EXKL. MOMS.

Order före 15.00 skickas samma vardag! Vid beställning på helgdagar, skickas de beställda varorna nästkommande vardag.

Läs de fullständiga villkoren nedan

Vi ger dig fri frakt när du handlar för mer än 795 kr (exkl. moms).

För beställningsvaror samt vissa möbler är leveranstiden 5-15 arbetsdagar, för bläck och toner som är beställningsvaror är leveranstiden 3-5 arbetsdagar.

Se våra fullständiga villkor

Har du frågor? Kontakta vår kundtjänst på 033-20 65 75 så hjälper vi dig!

Senast besökta

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.