Kalendrar | Planering

I dagens hektiska samhälle är det omöjligt att hålla alla möten och aktiviteter i huvudet. Investera i en riktigt bra kalender eller almanacka, så blir det lättare att planera din tid effektivt.

Tid är din mest dyrbara resurs. Se därför till att optimera hur du spenderar din arbetsdag och fritid för att få ut det mesta av livet. Bra almanackor och kalendrar gör din vecka mer överskådlig och ger dig struktur i vardagen. Hitta din favorit bland ett brett urval av färger, storlekar och design från Burde.

Här på Staples hittar du en uppsjö av kalendrar, planerare, dagböcker och almanackor för alla typer av anteckningar - från födelsedagar och klipptider, till möten och deadlines. Bland annat finns skrivbordskalendrarmed stort utrymme för egna noteringar, samt fickkalendrar som delar sidor på dags- eller veckobasis.

Om du istället vill få en helhetsbild över den kommande månaden finns vägg- och bordskalendrar för både företaget och hemmet. Årsneutrala dagböcker å andra sidan ger dig en mer detaljerad insyn i vad som hände samma dag under olika år. För skolor erbjuder vi även elev- och lärarkalendrar med gott om plats för mål och utvärderingar.

Burde Planado

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.