Skrivare | Dokumentförstörare | Kontorsmaskiner

Vi har kontorsmaskiner för alla dina behov. Här hittar du högkvalitativa skrivare, dokumentförstörare, faxar och scannrar från bland annat HP, Canon, Brother, Epson och Samsung.

Vi är experter på kontorsmaskiner. Oavsett om du vill skapa, skicka eller förstöra dokument så har vi den perfekta produkten för dig. Här på Staples hittar du bläckstråleskrivare för dokument och bilder av fotolabbskvalitet, miljömärkta laserskrivare för snabb och effektiv utskrift, portabla skrivare, och storformatskrivare för kontoret eller ateljén. Dessutom finns multifunktionsskrivare som kombinerar flera maskiners funktioner då de kan skriva ut, scanna och kopiera. Vi erbjuder även prisvärda faxmaskiner från Canon och Brother för hemmabruk, samt för små och medelstora företag. Komplettera med en scanner från Canon eller HP.

För föreningen hittar du kassaregister, sedelräknare, sedeldetektorer och miniräknare - allt från enkla bordsräknare till symbolhanterande grafräknare från Casio och Texas Instruments. Dessa passar även den som studerar.

För sinnesfridens skull bör du investera i en bra dokumentförstörare. Det är rekommenderat att använda en dokumentförstörare för dina räkningar, skattedokument och personliga dokument så att de inte kommer på villovägar. Här på Staples hittar du dokumentförstörare för både kontoret och hemmet.

HP Samsung DYMO ACCO LEITZ Casio

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.