Möbler | Stolar | Hyllsystem och skåp

Vill du skapa en modern kontorsmiljö som uppfyller funktionella och arbetsmiljömässiga krav? Då har du kommit rätt. Här hittar du kontorsstolar, skrivbord, skärmar och lampor för alla kontor.

På Staples har vi de rätta kontorsmöblerna och tillbehören för att du ska kunna imponera på kunder och behålla en innovativ atmosfär. Här hittar du en mängd ergonomiskt utformade kontorsstolar med olika funktioner, fotstöd och svankstöd för att uppnå den bästa sittkomforten. Vi erbjuder även konferensstolar och caféstolar samt klassiska entré- och väntrumsfåtöljer.

Om ditt kontor behöver praktiska bord och skrivbord finns en mängd olika storlekar och former för alla typer av arbetsytor. Förvara dina dokument i säkra dokumentskåp och införskaffa en bokhylla i trä eller metall för pärmar, böcker och foton.

Glöm heller inte att investera i inredning som ger kontoret det där lilla extra. Vi erbjuder ett brett utbud av väggklockor, skrivbordslampor, mattor och utställningsskärmar. För den som behöver skapa fler arbetsytor på ett modernt sätt finns bordsskärmar med insynsskydd och ljudabsorberande avskärmning, samt golvskärmar för snabb avdelning av kontorsytan.

LANAB Staples Matting unilux 3M

Senast besökta

Du har inte besökt några produkter.

Här visas dina senast besökta produkter.

loadingLaddar…
Staples levererar till både företag och privatpersoner. Priserna visas exkl. moms.