10 kontor som kommer att inspirera
Kontorsinsipration

10 kontor som kommer att inspirera

En cool design på din kontorsinredning kan organisera arbetet och öka produktiviteten. Genom att ta del av våra inredningstips kan du få ordning och reda på ditt kontor och samtidigt förbättra trivseln. Vi har listat 10 coola kontor som på olika sätt kan inspirera dig och dina kollegor.

Ombonat med dova färger

Här har man adderat en hemkänsla genom att använda mjuka textilier och dova färgklickar i rummet. Färgerna inspirerar de anställda under möten, vilket främjar tankeverksamheten och öppnar upp för nya idéer.

Färgstarkt med enskilda sittplatser

" width=

Vissa personer är känsliga för oväsen. Möjligheten att sitta på en enskild plats för en stund kan göra underverk för produktiviteten. I det här kontoret slår man två flugor i en smäll och låter förbipasserande få en kick av de starka färgerna. För ytterligare effekt skulle man kunna använda sig av coola mönster på tapeter och kuddar.

Vitt och fräscht med teamkänsla

" width=

En whiteboard är ett bra verktyg för att få igång kreativiteten och teamkänslan hos dina anställda. Att sätta upp den mitt i rummet på det här sättet skapar utrymme att bolla idéer och utveckla tankar tillsammans.

Kontorslandskap med glada inslag

" width=

Att ha ett öppet kontorslandskap som det här kan skapa bättre relationer mellan anställda. Kontorsinredningen hjälper team att arbeta effektivt och uppmuntrar till samarbete. Återigen har man tänkt till vad gäller färgsättning – den gula färgen står för glädje. Kontorslandskap kräver sin organisation och organisering – här har man löst det genom att organisera papper i färgmatchande skåp och lådor, och det verkar helt klart finnas riktlinjer för hur man ska organisera skrivborden.

Högt i tak och mycket ljusinsläpp

" width=

Det här luftiga rummet med högt i tak och stora fönster utgör en bra grund för organisering av kontoret. Om man får till ett naturligt ljusinsläpp kan det skapa en positiv och välkomnande atmosfär. Här har man också använt sig av ett smart förvaringstips – nämligen att organisera kontoret med låga bokhyllor.

Kontorslandskap med naturliga inslag

" width=

Naturliga material, såsom trä och gröna växter, höjer kreativiteten och skänker ett lugn till arbetsplatsen. I det här kontorslandskapet ges också möjligheten att sätta sin egen prägel med böcker och prydnadsföremål, samtidigt som det bjuder på ett riktigt bra tips på förvaring – öppna bokhyllor på väggarna.

Utrymme för lek

" width=

En kort paus från datorskärmen kan verkligen göra underverk för koncentrationen. På det här kontoret har man valt att erbjuda sina anställda ett rum för avkoppling. Att spela spel skapar positiv energi och uppmuntrar till välbehövda pauser.

Kreativt kaos med gröna inslag

" width=

Det kan lätt bli stökigt när ett gäng kreativa personer ska brainstorma idéer på ett kontor. Med rätt organisationstips kan man skapa ordning i kaoset och istället inspirera till ännu mer kreativitet. Gröna växter förbättrar dessutom luftkvaliteten och livar upp enkla kontorsutrymmen, vilket man har tänkt på här.

Klassiskt och stilrent med moderna inslag

" width=

Det här rummet saknar naturligt ljusinsläpp, men man har ändå lyckats få till ett klassiskt och stilrent rum. De ljusgröna sofforna och stålstolarna adderar modernitet och eftersom belysningen är väl genomtänkt skapas en kreativ känsla. Att inreda med ett långt bord är bra, eftersom många får plats vilket förbättrar gemenskapen.

Välkomnande och naturligt kök

I det här köket har man också valt att använda sig av trä och gröna växter för att skapa en lugn hemkänsla. Ett trevligt kök kan göra stor skillnad för atmosfären på hela kontoret, och att erbjuda köksmaskiner i köket på kontoret höjer dessutom arbetsmoralen.

Låt dig inspireras av hur man har löst frågan om inredning på kontoren ovan för att optimera såväl kreativitet och gemenskap, som organisering och förvaring.